ceļojošie cibiņi!

« previous entry | next entry »
Okt. 25., 2010 | 03:34 pm
posted by: valium in pajautaa

Ir doma, jau laicīgi saplānot atvaļinājumu, lai lidmašīnu reisi lētāki, kā arī atvaļinājums darbā jāpiesaka laicīgi. Jautājums sekojošs: kur lai aizbrauc? Man personīgi interesētu tuvāk ekvatoram (jo siltāk, jo labāk!). Ja pēc savas pieredzes, vēl jo labāk :)

Pagaidām ir ideja doties uz Malagu Spānijā, varbūt kāds jau tur ir pabijis, ir viedoklis? :)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {10}

Karstā latviete

from: [info]implozija
date: Okt. 25., 2010 - 04:03 pm
#

Malagā ir būts. jautājums ir, kad tiek plānota braukšana - biju tur novembra vidū/beigās, un tad tur bija vidēji +21C, izņemot vienu dienu, kad bija +27C. (mēs tad ar draudzeni mēģinājām sauļoties, un pie mums pienāca vietējā televīzija nointervēt, kāpēc dullās latvietes ziemā sauļojoties, hahah.)

par pašu pilsētu - nekā īpaši daudz, ko redzēt, nav. vecpilsēta ir maziņa un mīlīga, ar gludenām flīžu ielām, bet principā nekas īpašs, nu, varbūt var nelielu šopingu uztaisīt. vēl pilsētā ir vecs arābu cietoksnis un tīri glīša katedrāle, pludmale gan - vieni vienīgi akmeņi. no apskates un atmosfēras viedokļa netālā Granada ir daudz, DAUDZ interesantāka, taču temperatūra, tā kā pilsēta atrodas kalnos, ir stipri zemāka.

Atbildēt


the casual unintellinget

from: [info]casiopea
date: Okt. 25., 2010 - 04:04 pm
#

Asturias spánijá ir ljoti skaistas un kanáriju salas siltas un patíkamas... ja spánijá.

Atbildēt | Diskusija


silent wings

from: [info]sw
date: Okt. 25., 2010 - 04:11 pm
#

+ par kanāriju salām. neesmu tur bijusi, bet uz turieni tagad lido arī ryanair. vajag aizlidot ar to pašu ryanair līdz kādai tranzīta lidostai (piem., frankfurt hahn vai brussels charleroi), un tālāk jau ir reisi līdz fuerteventura kanāriju salās. pati gribu šito izmēģināt :)

Atbildēt | Iepriekšējais


Karstā latviete

from: [info]implozija
date: Okt. 25., 2010 - 04:06 pm
#

ā, un vēl neliels modernās mākslas muzejs, bet nu nekā tur tāda īpaša nebija

Atbildēt


Šugā faiv

from: [info]morraa
date: Okt. 25., 2010 - 04:18 pm
#

Japaanaa apmeeram peec pusotra meenesha saaksies sarkano lapu sezona - loti skaisti un pietiekami silti arii.

Atbildēt


masha_nje_vasha

from: [info]masha_nje_vasha
date: Okt. 25., 2010 - 04:27 pm
#

Malagā biju tikai īsu brīdi. Tur ir forši un diezgan relaksēta atmosfēra, bet es nezinu, vai tajā ūdenī var peldēt reāli. Man liekas arī salīdzinoši garlaicīgi. Pašā pilsētā pludmale diezgan nekāda, smiltis tādas, kas smērē apģērbu, ja apsēžās, un liekas, ka ūdens tur ir vienmēr auksts. Īsti nezinu, bet ir vērts pārbaudīt šo kādā ceļvedī vismaz. Iesaku braukt uz Seviļu Spānijā. Tur ir vissiltāk - manuprāt, siltāk nekā Malagā, jo atrodas vairāk iekšzemē. Tur ir arī ļoti skaisti, protams, un diezgan liela pilsēta. Blakus jau arī Granada un Kordoba; autobusi tur nav ļoti dārgi. Esmu braukusi uz Malagu caur Notingemu un tad uz Granadu ar autob. un lidojusi atpakaļ no Seviļas ar apstāšanos Itālijā uz dažām stundām. Bija viss ar raineru, viss foršos laikos (ne 6 no rīta lidmašīna un nav jāgaida ilgi nākamā lidmašīna). Man ceļojums likās nesarežģīts, silts un labs.

Atbildēt


noncompliant

from: [info]keikoo
date: Okt. 25., 2010 - 04:33 pm
#

Malaga ir neliela pilsētiņa pie pašas Vidusjūras. Ir ļoti glīta arhitektūra, saglabājušās daudzas vecās ēkas. Tur brīvdienās vienā rajonā ir tirgus vai nu 6dienās vai 7dienās, precīzi neatceros tagad, bet tur baigais ņigu-ņegu, ja nav pretenzijas pret cilvēku pūļiem, tad visai interesants pasākums ar vietējiem gardumiem, dažādiem krāmu stūrīšiem un tml., vēl tur ir tāds savāds melno rajons, kur ir dažādi jocīgi veikaliņi, uz galvenās ielas, protams, visi Eiropas meinstrīma apģērbu veikali. Ļoti lielā izvēlē garšīgas jūras veltes restorānos un ēstuvēs, un, protams, vīns, vīns, vīns. Turpat blakus kalnā ir tas pieminētais cietoksnis, bet tur es neesmu bijusi, kas bijuši, saka, ka ir ok. Ja rocība ļauj, iesaku noīrēt auto un aizdoties pa piekrasti līdz Gibraltāram (uzmanīties no pērtiķiem) un ideālā variantā aizlaist līdz pat Tarifai pasērfot.

Atbildēt


from: [info]cabis
date: Okt. 25., 2010 - 04:46 pm
#

kanareikās biju ar rainēru. caur londonu, bet nu 4h gaisā ar rainēru ir vienkārši wadafak. neko citu darīt, kā piedzerties un sēdus aizmigt. biju gran canaria salā - nav ko daudz redzēt un darīt. jā, ir silts. bet tev besīs staigāt augšā/lejā, jo ir kalnains. un vēl tur bija pilns ar pensionāriem (90%) un viens bārs, kur jaunieši kur šnabis shot 7 eiro :D bet tas tikai gran canaria, tenerifē esot more party shit, tā kā.. bet nu dēļ siltuma es brauktu vēlreiz, ja vien būtu oosam kompānija. man vēl bildes draugos ir galerijā.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]valium
date: Okt. 25., 2010 - 06:34 pm
#

iečekošu :)

Atbildēt | Iepriekšējais


Edgars

from: [info]daysleeper
date: Okt. 26., 2010 - 05:23 pm
#

brauc uz Madeiras salu (ryanair un easyjet) vai arī portugāle - faro (algarve)

Atbildēt