kukurūzas vālītes
« previous entry | next entry »
Sep. 21., 2010 | 01:08 am
posted by: likcepure in pajautaa
Man ļoti garšo kukurūzas vālītes. Vienkārši vārītas un ar sāli. Šovakar nopirkām nakts tirgū, ilgi vārījām, pēc tam uzlējām auksto ūdeni. Tomēr tās bija dikti cietas un vārījām vēlreiz. Nu tās garšo pēc sūda. Vai tur vainīgs kas vārīšanas procesā vai tās vienkārši var garšot arī tik sūdīgi? Līdz šim nebija gadījies. Ļoti svarīgs jautājums!
from: sin
date: Sep. 21., 2010 - 01:13 am
#
Atbildēt | Diskusija
from: goddes
date: Sep. 21., 2010 - 09:29 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: savanna
date: Sep. 21., 2010 - 09:02 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: spuldziite
date: Sep. 21., 2010 - 09:17 am
#
Atbildēt
from: hurt
date: Sep. 21., 2010 - 12:48 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: digna
date: Sep. 21., 2010 - 02:44 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: neitraliq
date: Sep. 21., 2010 - 09:53 pm
#
un man arī šitā gadījās, drošvien kārtīgi naktstirgū neapskatījāt/ tumsā nepamanījāt, ka viņas jau apkaltušas, tip pārgatavojušās un pārāk ilgi noturētas, kukurūzai jābūt pienainai, whatever vai tu viņu vāri, vai ēd zaļu ;)
es uzķēros pa 20 sant gabalā un pēc 1,5 h vārīšanas viņas palika tikai vēl cietākas. rezumē, pērc labu mantu.
Atbildēt | Diskusija
from: likcepure
date: Sep. 21., 2010 - 10:17 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais