pajautaa

kukurūzas vālītes

« previous entry | next entry »
Sep. 21., 2010 | 01:08 am
posted by: likcepure in pajautaa

Man ļoti garšo kukurūzas vālītes. Vienkārši vārītas un ar sāli. Šovakar nopirkām nakts tirgū, ilgi vārījām, pēc tam uzlējām auksto ūdeni. Tomēr tās bija dikti cietas un vārījām vēlreiz. Nu tās garšo pēc sūda. Vai tur vainīgs kas vārīšanas procesā vai tās vienkārši var garšot arī tik sūdīgi? Līdz šim nebija gadījies. Ļoti svarīgs jautājums!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

matēta

from: [info]spuldziite
date: Sep. 21., 2010 - 09:17 am
#

kukurūzu nedrīkst vārīt sālsūdenī, tad tā paliek cieta. vislabāk ir novārīt piena- ūdens maisījumā, klāt piemaisot tējkaroti, divas cukura. vāra ca.15min.

Atbildēt