pajautaa

ģimenes ārsts.

« previous entry | next entry »
Maijs. 27., 2010 | 12:46 pm
posted by: bridget in pajautaa

labadiena!

situācija šāda-slimoju jau ilgu laiku,pēc visa spriežot-kkas ar nierēm. ģimenes ārsts pasaka,ka nezina,kas par vainu un uzraksta nosūtījumu uz sts pārbaudēm.
kā lai pasaka ārstam,ka,manuprāt,viņa viedoklis nav pareizs un ka vaina meklējama citā virzienā tā,lai neizklausītos pēc vienkārši kretīniska pacienta,kas uzskata,ka viņa ārsts neko nejēdz?

paldies.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

Не бывает атеистов в окопах под огнём

from: [info]dunkelheit
date: Maijs. 27., 2010 - 12:57 pm
#

pasakot pa tiešo iemeslu, kāpēc sts varbūtība atkrīt (svētā jaunava, vecmeita, nestāv utt) vai arī vienkārši aiziet un izdarīt, gadās, ka kāda kaite sēž gadiem iekšā un neliekas ne zinis un vienā dienā sāk terorizēt kādus orgānus.

Atbildēt


Eva

from: [info]milk
date: Maijs. 27., 2010 - 12:59 pm
#

Aizej pie ginekologa. Paluudz, lai nonjem uriina analiizes uz uzseejumu un pacheko vai nav uriinaa bakteerijas. Tas ir viens. No taa var buut sajuuta, ka "kaut kas ar niereem". Otrs - analiizes uz STS nevajadzees, bet vajadzees uz ureoplazmu (kas dazhu aarstu viedoklii ir STS, bet es atljaujos nepiekrist), arii tas rada liidziigus simptomus.
Ja tas neliidz un neko neatrod, tad nieru ultrosonograafija :)
Es pati esmu slimniicaa guleejusi ar "niereem", lai gan man bija uriincelju iekaisums, nevis kaada nieru vaina. Mocos regulaari jau tresho gadu, jo manas bakteerijas ir palikushas nejuutiigas pret antibiotikaam :D
Ja kas - uzmeilo evaliep[at]gmail[punkts]com - iedoshu padominjus, es esmu pusriigas aarstus izskreejusi ar savaam "nieru" probleemaam, tikai pastaasti, kas tev jau ir taisiits un kas jau ir atklaats.

Atbildēt | Diskusija


astroīda

from: [info]bridget
date: Maijs. 27., 2010 - 01:06 pm
#

gaidi ziņu ;]

Atbildēt | Iepriekšējais


marija

from: [info]marija
date: Maijs. 27., 2010 - 02:10 pm
#

aizej pie cita ārsta. ja nezina, kas par vainu un sūta uz kādām pārbaudēm, pirmais, ir izmēģināt, vai kāds cits ārsts varbūt ir zinošāks.

Atbildēt


Hlorēts ūdens

from: [info]lennay
date: Maijs. 27., 2010 - 02:35 pm
#

Pie "kaut kā ar nierēm" pampst seja/ acis/ maisi zem acīm. Tev tā ir? Ja (vēl) nē, tad priecājies, ka urīnceļu iekaisums VĒL nav uzkāpis līdz nierēm. Tālāk. Iemesls urīnceļu iekaisumam var būt STS vai kāda cita zaraza (tb tāda zaraza, kas nekompromitē tavu tikumību - kaut kas no dabīgās maksts mikrofloras un tādā garā), kas jebkurā gadījumā, ļoti iespējams, nāk no maksts (un otrādi). Līdz ar to ārsta ieteikums, manuprāt, ir pareizs, taču nedelikāti izteikts - acīmredzot, tu ar STS automātiski domā kaut kādu šaušalīgu pagrimteņu slimību, kuru labas meitenes nekad un nekādos apstākļos nevar saķert. Bet iztriepi no maksts UN urīnanalīzes vienalga vajag.

Atbildēt