« previous entry | next entry »
Maijs. 19., 2010 | 03:06 pm
posted by: kr in pajautaa
Pirmo reizi mūžā taisīšu plovu, visas interneta receptes kaut kā nekā, tātad- kādas garšvielas mest klāt, lai būtu ar pēc iespējas izteiktāku garšu, varbūt pat ass? Šoreiz nav laika eksperimentiem, jāsanāk labam
from:
dunkelheit
date: Maijs. 19., 2010 - 03:14 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
dunkelheit
date: Maijs. 19., 2010 - 03:16 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
dzjazhui
date: Maijs. 19., 2010 - 03:15 pm
#
Plovu gatavo sadi. Ieleju ellu, uzkarseju, tad pievienoju sipolus, cep
kamer zeltaini. pievieno sagrieztu galu, sali, saldo piparu garsvielu
krasai, tie nav asi.
Tad klat liek burkanus. Cep maisot 15 min., tad pievieno varitu
udeni,lai apsedz visu, veselus kiplokus atkal cep 15 min, nomazga pa to
laiku risus. lai apmeram 15 min. butu mitri, iznem kiplokus. Liek risus,
pielej verdosu udeni, lai kartigi visu apsedz, uz lenakas uguns vara 15
min. Izsledz atstaj kadas 15 min.,lai pagatavojas.
Produktu attiecibas: 300g sipoli,700-800 g vistas gala, 500 g burkani,
kadi 400 risi. Parasti si porcija atri aiziet, jo var est ari
aukstu.Gatavosanas laiks apmeram 1st15min., jo visu velams gatavot pa 15
min.
P.S. Tā garšviela "krāsai"ir sarkanās paprikas pulveris, kas garšu nekādu īpašo nedod, tā ka var iztikt
Atbildēt | Diskusija
from:
afs
date: Maijs. 19., 2010 - 03:28 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
dzjazhui
date: Maijs. 19., 2010 - 03:30 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
skandaloza
date: Maijs. 19., 2010 - 03:37 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
antuanete
date: Maijs. 19., 2010 - 03:44 pm
#
Te ir recepte ar visādām garšvielām http://www.sapforums.lv/index.php?t=674
Atbildēt
from:
nova
date: Maijs. 19., 2010 - 05:48 pm
#
un, protams, vesela ķiploka galviņa.
Atbildēt