dzjazhui

Maijs. 19., 2010 | 03:15 pm
No:: dzjazhui

Šādu jautājumu pavisam nesen uzdevu savai mammai, kuri ir oriģināla Uzbeku plova recepte. Kopija no viņa e -pasta:

Plovu gatavo sadi. Ieleju ellu, uzkarseju, tad pievienoju sipolus, cep
kamer zeltaini. pievieno sagrieztu galu, sali, saldo piparu garsvielu
krasai, tie nav asi.
Tad klat liek burkanus. Cep maisot 15 min., tad pievieno varitu
udeni,lai apsedz visu, veselus kiplokus atkal cep 15 min, nomazga pa to
laiku risus. lai apmeram 15 min. butu mitri, iznem kiplokus. Liek risus,
pielej verdosu udeni, lai kartigi visu apsedz, uz lenakas uguns vara 15
min. Izsledz atstaj kadas 15 min.,lai pagatavojas.
Produktu attiecibas: 300g sipoli,700-800 g vistas gala, 500 g burkani,
kadi 400 risi. Parasti si porcija atri aiziet, jo var est ari
aukstu.Gatavosanas laiks apmeram 1st15min., jo visu velams gatavot pa 15
min.

P.S. Tā garšviela "krāsai"ir sarkanās paprikas pulveris, kas garšu nekādu īpašo nedod, tā ka var iztikt

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: