meklēju ēdamo lietu idejas
« previous entry | next entry »
Maijs. 19., 2010 | 11:02 am
posted by: salty in pajautaa
Tiem, kas pērk vai gribētu pirkt fasētus gatavos ēdienus veikalos - vai ir kas tāds, ko jums gribētos ēst, bet pašiem negribas ķēpāties ar taisīšanu un tādēļ labprāt pirktu jau gatavu veikalā smukās paciņās safasētu, lai mājās atliktu vien pasildīt? Vai arī kaut kas cits bez sviestmaizēm un fasētiem salātiem, ko uz ātro paķert līdzi apēšanai? Kaut kas, ko jums gribas no šādiem produktiem, bet Latvijā nav pieejams?
p.s. es personīgi no šīm idejām neko nenopelnīšu, ja nu vienīgi palielināšu iespēju iegūt darbu vienā no uzņēmumiem, kas ar šitām lietām darbojas.
UPD. Paldies par viedokļiem un idejām. Vēl viens jautājums radās pēc ātri pagatavojamo ēdienu plauktu apskates dažos veikalos. Pankūkas tādas un šitādas rindām vien sakrautas, bet nesapratu, kāpēc nekur nav biezpiena plācenīšu? nu vismaz es neredzēju. Tiešām tauta tādus vairs neēd, vai arī visi čakli cep paši?
p.s. es personīgi no šīm idejām neko nenopelnīšu, ja nu vienīgi palielināšu iespēju iegūt darbu vienā no uzņēmumiem, kas ar šitām lietām darbojas.
UPD. Paldies par viedokļiem un idejām. Vēl viens jautājums radās pēc ātri pagatavojamo ēdienu plauktu apskates dažos veikalos. Pankūkas tādas un šitādas rindām vien sakrautas, bet nesapratu, kāpēc nekur nav biezpiena plācenīšu? nu vismaz es neredzēju. Tiešām tauta tādus vairs neēd, vai arī visi čakli cep paši?
from: goo
date: Maijs. 19., 2010 - 11:15 am
#
katru reizi kad prāta aptumsimā nopērku kautko gatavu un fasētu, apēdi 1/10 un var skriet vemt, vai arī pazaudēt apetīti uz visu nākamo dienu
atr to es gribu teikt, ka vajag nevis taisīt kaut ko, kas vēl nav, bet taisīt kaut ko, kas vispār ir ēdams
un es točna zinu, ka gatavu ēdienu var plastm,asas traukos līdzi ņemamu uztaisīt arī ēdamu, jo dažās valstīs esmu tādus brīnumus redzējusi un ēdusi
lūk prakstiski padomi - NELIKT klāt tām sviestmaizēm tās šausmīgās majonēzes, vai kas tur iekšā ir, nelikt nesvaigus (nevis vecus, par to vispār nav runa, tieši nesvaigus) produktus utt
ko darīt - vairāk svaigas pārtikas, ja jau gribās kautkādu mērci klāt, tad to likt klāt atsevišķi priekš tiem, kuriem patīk ēst vecus taukus tīrā veidā, jo viņiem nepatīk sauss ēdiens or sth, to var izdarīt, piemēram iebāžot to majonēzi mazā atsevišķā trauciņā, sendvičiem - aptuveni 5x vairāk salātu, tomātu, utt
varu turpināt bezgalīgi
Atbildēt | Diskusija
from: salty
date: Maijs. 19., 2010 - 11:21 am
#
pilnībā piekrītu par tām mērcēm. es arī zviedrijā gardu mutu ēdu salātus, kuri nebija līdz pretīgumam sasūcināti majonēzē, jo mērce atsevišķā nodalījumā. pavisam cita lieta :)
Atbildēt | Iepriekšējais
from: far_away
date: Maijs. 19., 2010 - 11:27 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: zverj
date: Maijs. 19., 2010 - 11:33 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: goo
date: Maijs. 19., 2010 - 11:34 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: petrovichs
date: Maijs. 19., 2010 - 11:54 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: zverj
date: Maijs. 19., 2010 - 12:11 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: petrovichs
date: Maijs. 19., 2010 - 12:46 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: jff
date: Maijs. 19., 2010 - 11:40 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: daysleeper
date: Maijs. 19., 2010 - 01:38 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: petrovichs
date: Maijs. 19., 2010 - 02:27 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: goo
date: Maijs. 19., 2010 - 04:46 pm
#
pie tam mums te Latvijā taču ir tādi mazi izmēri (ja runājam par sabojāšanos transportējot) un tik daudz labas pārtikas ražotāju, ka nespēju saprast, kāpēc neviens nevar uztaisīt un tirgot garšīgus sendvičus
Atbildēt | Iepriekšējais