goo

Maijs. 19., 2010 | 11:15 am
No:: goo

o jā man ir daudz ko pateikt par šito tēmu
katru reizi kad prāta aptumsimā nopērku kautko gatavu un fasētu, apēdi 1/10 un var skriet vemt, vai arī pazaudēt apetīti uz visu nākamo dienu

atr to es gribu teikt, ka vajag nevis taisīt kaut ko, kas vēl nav, bet taisīt kaut ko, kas vispār ir ēdams

un es točna zinu, ka gatavu ēdienu var plastm,asas traukos līdzi ņemamu uztaisīt arī ēdamu, jo dažās valstīs esmu tādus brīnumus redzējusi un ēdusi

lūk prakstiski padomi - NELIKT klāt tām sviestmaizēm tās šausmīgās majonēzes, vai kas tur iekšā ir, nelikt nesvaigus (nevis vecus, par to vispār nav runa, tieši nesvaigus) produktus utt

ko darīt - vairāk svaigas pārtikas, ja jau gribās kautkādu mērci klāt, tad to likt klāt atsevišķi priekš tiem, kuriem patīk ēst vecus taukus tīrā veidā, jo viņiem nepatīk sauss ēdiens or sth, to var izdarīt, piemēram iebāžot to majonēzi mazā atsevišķā trauciņā, sendvičiem - aptuveni 5x vairāk salātu, tomātu, utt

varu turpināt bezgalīgi

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: