pajautaa

Kā rūgtu zupu padarīt atkal ēdamu?

« previous entry | next entry »
Nov. 28., 2009 | 08:34 pm
posted by: ululate in pajautaa

Taisīju laša biezeņzupu un sava stulbuma dēļ vārīšanas laikā iemetu katlā citronu ar visu miziņu, divas šķēlītes. Cerēju uz patīkamu skābumiņu, bet, protams, dabūju pretīgu rūgtumu no tās mizas.

Ko lai dara, ko lai dara? Pielēju drusku kokosriekstu pienu, bet tas īpaši rūgtumu nenomāc. Ko lai dara, ko lai dara? Glābiet manu saimnieces godu, tūliņ cilvēki glindžģinās pie durvīm!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {2}

Shelly

from: [info]shelly
date: Nov. 28., 2009 - 08:42 pm
#

Mans vīrs iesaka liet klāt saldo krējumu. Tas tiešām varērtu būt derīgi.

Atbildēt | Diskusija


ululate

from: [info]ululate
date: Nov. 29., 2009 - 12:08 pm
#

paldies par mēģinājumu palīdzēt :) saldā krējuma gan mājās nebija, viesi apēda manu rūgto zupu un bija spiesti slavēt tāpat :D

Atbildēt | Iepriekšējais