Kā rūgtu zupu padarīt atkal ēdamu?
« previous entry | next entry »
Nov. 28., 2009 | 08:34 pm
posted by: ululate in pajautaa
Taisīju laša biezeņzupu un sava stulbuma dēļ vārīšanas laikā iemetu katlā citronu ar visu miziņu, divas šķēlītes. Cerēju uz patīkamu skābumiņu, bet, protams, dabūju pretīgu rūgtumu no tās mizas.
Ko lai dara, ko lai dara? Pielēju drusku kokosriekstu pienu, bet tas īpaši rūgtumu nenomāc. Ko lai dara, ko lai dara? Glābiet manu saimnieces godu, tūliņ cilvēki glindžģinās pie durvīm!
Ko lai dara, ko lai dara? Pielēju drusku kokosriekstu pienu, bet tas īpaši rūgtumu nenomāc. Ko lai dara, ko lai dara? Glābiet manu saimnieces godu, tūliņ cilvēki glindžģinās pie durvīm!
from: shelly
date: Nov. 28., 2009 - 08:42 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: ululate
date: Nov. 29., 2009 - 12:08 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais