ululate

Kā rūgtu zupu padarīt atkal ēdamu?

Nov. 28., 2009 | 08:34 pm
No:: ululate

Taisīju laša biezeņzupu un sava stulbuma dēļ vārīšanas laikā iemetu katlā citronu ar visu miziņu, divas šķēlītes. Cerēju uz patīkamu skābumiņu, bet, protams, dabūju pretīgu rūgtumu no tās mizas.

Ko lai dara, ko lai dara? Pielēju drusku kokosriekstu pienu, bet tas īpaši rūgtumu nenomāc. Ko lai dara, ko lai dara? Glābiet manu saimnieces godu, tūliņ cilvēki glindžģinās pie durvīm!

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: