gliemeži
« previous entry | next entry »
Nov. 16., 2009 | 10:53 am
posted by: nezin in pajautaa
ko īri dara ar Latvijas mazajiem (!!) gliemežiem - pieļauju, ka ēd - bet kādā receptē, un vai tā delikatese?
from: anonīmiķis
date: Nov. 16., 2009 - 10:57 am
#
Atbildēt | Diskusija
from: anonīmiķis
date: Nov. 16., 2009 - 10:59 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
daysleeper
date: Nov. 16., 2009 - 11:46 am
#
Atbildēt
from:
pieninjsh
date: Nov. 16., 2009 - 12:42 pm
#
Latvijā visu veidu gliemeži ir ēdami un garšīgi.
A tie maziņie, kuriem ir melns ķermenis, esot pāris dienas jāliek dzīvi miltos padzīvoties. lai tjipa sēdas tos miltus, izvada laukā savas zemes/trūdas maisījumu.. pie reizes iegūstot pildījumu.
Pēc tam pēc katra ieskatiem, cept, vārīt vai vītināt. Esmu pagaršojis vītinātu (iesmērēja nezinot alus dzeršanas pasākumā), kopā ar alu garšoja tīri OK.
Atbildēt
from:
shelly
date: Nov. 16., 2009 - 01:02 pm
#
Atbildēt
from:
pupturis
date: Nov. 16., 2009 - 08:44 pm
#
Atbildēt
from:
antireality
date: Nov. 20., 2009 - 07:09 pm
#
Atbildēt