gliemeži
« previous entry | next entry »
Nov. 16., 2009 | 10:53 am
posted by: nezin in pajautaa
ko īri dara ar Latvijas mazajiem (!!) gliemežiem - pieļauju, ka ēd - bet kādā receptē, un vai tā delikatese?
from:
pieninjsh
date: Nov. 16., 2009 - 12:42 pm
#
Latvijā visu veidu gliemeži ir ēdami un garšīgi.
A tie maziņie, kuriem ir melns ķermenis, esot pāris dienas jāliek dzīvi miltos padzīvoties. lai tjipa sēdas tos miltus, izvada laukā savas zemes/trūdas maisījumu.. pie reizes iegūstot pildījumu.
Pēc tam pēc katra ieskatiem, cept, vārīt vai vītināt. Esmu pagaršojis vītinātu (iesmērēja nezinot alus dzeršanas pasākumā), kopā ar alu garšoja tīri OK.
Atbildēt