Nov. 16., 2009 | 12:42 pm
No:: pieninjsh

Esmu pa ausu galam dzirdējis no viena visēdāja, kurš pat upes gliemenes ēd.. ka...
Latvijā visu veidu gliemeži ir ēdami un garšīgi.
A tie maziņie, kuriem ir melns ķermenis, esot pāris dienas jāliek dzīvi miltos padzīvoties. lai tjipa sēdas tos miltus, izvada laukā savas zemes/trūdas maisījumu.. pie reizes iegūstot pildījumu.
Pēc tam pēc katra ieskatiem, cept, vārīt vai vītināt. Esmu pagaršojis vītinātu (iesmērēja nezinot alus dzeršanas pasākumā), kopā ar alu garšoja tīri OK.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: