ābolu gads
« previous entry | next entry »
Okt. 3., 2005 | 07:42 pm
posted by: deep in pajautaa
ko man piegāzt svaigi spiestajiem ābolu sulas litriem, lai pēc k-kāda laika sanāktu vīns? cukuru un...? un vai obligāti tā padarīšana jātur stikla balonā?
from: fadu
date: Okt. 3., 2005 - 08:06 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: deep
date: Okt. 3., 2005 - 08:08 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: fadu
date: Okt. 3., 2005 - 08:11 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: ulvs
date: Okt. 3., 2005 - 08:18 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: deep
date: Okt. 3., 2005 - 08:34 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: kiskinja
date: Okt. 3., 2005 - 08:20 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: deep
date: Okt. 3., 2005 - 08:27 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: misame
date: Okt. 4., 2005 - 09:37 am
#
Iepirku to raugu Olimpijaa, ir viss bumbās.
Cukuru jāliek klāt, vēlams arī vēl kādu citu sulu bez ābolsulas, jo viena pati sanākot neinteresanti.
Stikla balons nav obligāts, bet jānodrošina anaerobās rūgšanas process, t.i., gaiss nedrīkst piekļūt nemaz.
Atbildēt | Iepriekšējais
from: anonīmiķis
date: Okt. 4., 2005 - 02:57 am
#
Atbildēt