pajautaa

ābolu gads

« previous entry | next entry »
Okt. 3., 2005 | 07:42 pm
posted by: deep in pajautaa

ko man piegāzt svaigi spiestajiem ābolu sulas litriem, lai pēc k-kāda laika sanāktu vīns? cukuru un...? un vai obligāti tā padarīšana jātur stikla balonā?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {9}

fadu

from: [info]fadu
date: Okt. 3., 2005 - 08:06 pm
#

pārdošanā ir kaut kāds vīna raugs ;o/ tur varētu būt instrukcija... nu taču vajadzētu būt, vai ne?

Atbildēt | Diskusija


-

from: [info]deep
date: Okt. 3., 2005 - 08:08 pm
#

es taa vnkaarshaak veeleetos..ruugst taapat labi, i bez rauga :]

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


fadu

from: [info]fadu
date: Okt. 3., 2005 - 08:11 pm
#

tad cukurs klāt jāliek... bet sīkumus nezinu ;o(

Atbildēt | Iepriekšējais


Manas dzīves atskaņu almanahs

from: [info]ulvs
date: Okt. 3., 2005 - 08:18 pm
#

Iekš [info]diy vienreiz lasīju kaut ko par vīna pagatavošanu mājas apstākļos, šeit, ja nemaldos, arī līdzīgs jaut. izskanēja.

Atbildēt | Diskusija


-

from: [info]deep
date: Okt. 3., 2005 - 08:34 pm
#

aa jaa http://klab.lv/community/diy/2262.html#cutid1

Atbildēt | Iepriekšējais


~Kiskinja~

from: [info]kiskinja
date: Okt. 3., 2005 - 08:20 pm
#

Reku te->http://klab.lv/community/pajautaa/567432.html jau pirms laicinja bija kaut kas liidziigs apspriests:)

Atbildēt | Diskusija


-

from: [info]deep
date: Okt. 3., 2005 - 08:27 pm
#

tnx!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Krišs

from: [info]misame
date: Okt. 4., 2005 - 09:37 am
#

Man jau smuki burbuļo un process notiek.
Iepirku to raugu Olimpijaa, ir viss bumbās.
Cukuru jāliek klāt, vēlams arī vēl kādu citu sulu bez ābolsulas, jo viena pati sanākot neinteresanti.
Stikla balons nav obligāts, bet jānodrošina anaerobās rūgšanas process, t.i., gaiss nedrīkst piekļūt nemaz.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: anonīmiķis
date: Okt. 4., 2005 - 02:57 am
#

pljuutaamo gribi sakjert ?

Atbildēt