pajautaa

ābolu gads

« previous entry | next entry »
Okt. 3., 2005 | 07:42 pm
posted by: deep in pajautaa

ko man piegāzt svaigi spiestajiem ābolu sulas litriem, lai pēc k-kāda laika sanāktu vīns? cukuru un...? un vai obligāti tā padarīšana jātur stikla balonā?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {9}

~Kiskinja~

from: [info]kiskinja
date: Okt. 3., 2005 - 08:20 pm
#

Reku te->http://klab.lv/community/pajautaa/567432.html jau pirms laicinja bija kaut kas liidziigs apspriests:)

Atbildēt | Diskusija


-

from: [info]deep
date: Okt. 3., 2005 - 08:27 pm
#

tnx!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Krišs

from: [info]misame
date: Okt. 4., 2005 - 09:37 am
#

Man jau smuki burbuļo un process notiek.
Iepirku to raugu Olimpijaa, ir viss bumbās.
Cukuru jāliek klāt, vēlams arī vēl kādu citu sulu bez ābolsulas, jo viena pati sanākot neinteresanti.
Stikla balons nav obligāts, bet jānodrošina anaerobās rūgšanas process, t.i., gaiss nedrīkst piekļūt nemaz.

Atbildēt | Iepriekšējais