pajautaa

Produktu uzglabaasana saldeetavaa.

« previous entry | next entry »
Aug. 8., 2009 | 01:37 pm
posted by: ena in pajautaa

Labdien!
Kaadaa veidaa vislabaak uzglabaat ogas saldeetavaa? Likt plastmasas traucinos, celofaana maisinaa (vai siem diviem ir kaada atskiriiba, ja neskaita, ka traucins eertaak?), kaados speciaalos traukos?
Paldies!
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

vilibaldis

from: [info]vilibaldis
date: Aug. 8., 2009 - 02:20 pm
#

speciālos plastmasas trauciņos
maisiņi mēdz saspiesties/sasalt kopā un atsaldējot sanāk pļeka

Atbildēt | Diskusija


fūrija

from: [info]annija_
date: Aug. 8., 2009 - 02:26 pm
#

es vienmēr saldēju maisiņos, bet man nekad atsaldējot pļeka nav sanākusi. :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


vilibaldis

from: [info]vilibaldis
date: Aug. 8., 2009 - 02:38 pm
#

tev ir paveicies :) bet pieņemu, ka tas atkarīgs no ogu "sugas"

Atbildēt | Iepriekšējais


?

from: [info]winterlea
date: Aug. 8., 2009 - 02:46 pm
#

parasti saldēju sulas pakās
pēc tam aizlīmē ar līmlenti (to dzelteno) un uz tās var uzrakstīt, kas pakā iekšā

Atbildēt


nova

from: [info]nova
date: Aug. 8., 2009 - 03:19 pm
#

sākumā saldēju trauciņos, bet bija problēma izdabūt laukā nelielu ogu daudzumu, nevis atkausēt visu uzreiz. tagad tikai parastos maisiņos, nolaužu vajadzīgo kvantumu, turklāt maisiņi aizņem mazāk vietas.

Atbildēt


Alise

from: [info]fraudster
date: Aug. 8., 2009 - 04:51 pm
#

nu patiesībā var jau arī maisiņos saldēt, bet vispār, lai nesaspiestos sakumā saliec pa vienai uz dēlīša (nu tur kur viskaut ko griez) un ieliec uz kādu stundiņu, viņas sasalst atsevišķi un yad tu vari viņas iebērt kādā traukā vēlies un viņas nesaķeps visas kopā saldētavā un būs ērtāk, kad vēlēsies viņas ēst. ;)

Atbildēt


from: [info]ninona
date: Aug. 11., 2009 - 01:55 pm
#

Ogas, kuras paredzēts ziemā izmantot ķīseļos, uzpūteņos utt., mēs sastampājam un liekam mazajos plastmasas trauciņos (~porcija), aizņem maz vietas. Tās, kuras vajag beramas - sasaldējam atsevišķi, kā jau te aprakstīja, un tad maisiņā; nekas nesaspiežas un, sākot lietot, arvien mazāk vietas aizņem. Saldējam arī burkānus, sviesta pupiņas, bietes, gaļu, zaļumus, puķkāpostus utt..

Atbildēt