pajautaa

Produktu uzglabaasana saldeetavaa.

« previous entry | next entry »
Aug. 8., 2009 | 01:37 pm
posted by: ena in pajautaa

Labdien!
Kaadaa veidaa vislabaak uzglabaat ogas saldeetavaa? Likt plastmasas traucinos, celofaana maisinaa (vai siem diviem ir kaada atskiriiba, ja neskaita, ka traucins eertaak?), kaados speciaalos traukos?
Paldies!
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

from: [info]ninona
date: Aug. 11., 2009 - 01:55 pm
#

Ogas, kuras paredzēts ziemā izmantot ķīseļos, uzpūteņos utt., mēs sastampājam un liekam mazajos plastmasas trauciņos (~porcija), aizņem maz vietas. Tās, kuras vajag beramas - sasaldējam atsevišķi, kā jau te aprakstīja, un tad maisiņā; nekas nesaspiežas un, sākot lietot, arvien mazāk vietas aizņem. Saldējam arī burkānus, sviesta pupiņas, bietes, gaļu, zaļumus, puķkāpostus utt..

Atbildēt