pajautaa

Produktu uzglabaasana saldeetavaa.

« previous entry | next entry »
Aug. 8., 2009 | 01:37 pm
posted by: ena in pajautaa

Labdien!
Kaadaa veidaa vislabaak uzglabaat ogas saldeetavaa? Likt plastmasas traucinos, celofaana maisinaa (vai siem diviem ir kaada atskiriiba, ja neskaita, ka traucins eertaak?), kaados speciaalos traukos?
Paldies!
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

Alise

from: [info]fraudster
date: Aug. 8., 2009 - 04:51 pm
#

nu patiesībā var jau arī maisiņos saldēt, bet vispār, lai nesaspiestos sakumā saliec pa vienai uz dēlīša (nu tur kur viskaut ko griez) un ieliec uz kādu stundiņu, viņas sasalst atsevišķi un yad tu vari viņas iebērt kādā traukā vēlies un viņas nesaķeps visas kopā saldētavā un būs ērtāk, kad vēlēsies viņas ēst. ;)

Atbildēt