Lassi
« previous entry | next entry »
Jun. 30., 2009 | 03:43 pm
posted by: zetinja in pajautaa
Kādā procesā, kādām sastāvdaļām mājas apstākļos bez lielas piepūles pagatavot gardāko lassi?
upd. Runa ir par dzērienu, nevis par zivīm.
upd. Runa ir par dzērienu, nevis par zivīm.
from:
gazania_rigens
date: Jun. 30., 2009 - 03:54 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
le_minga
date: Jun. 30., 2009 - 04:11 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
gazania_rigens
date: Jun. 30., 2009 - 04:21 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
zetinja
date: Jun. 30., 2009 - 04:41 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
tante
date: Jun. 30., 2009 - 04:09 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
zetinja
date: Jun. 30., 2009 - 04:12 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: anonīmiķis
date: Jun. 30., 2009 - 04:11 pm
#
2. Laša fileju, apviļājam sālī (ar visu ādiņu), liekam bļodā pa virsu slogu (var sķīvi, kas lien attiecīgajā bļodā, tam virsū ūdeni burkā). Pēc pāris dienām, nolejam radušos šķidrumu, sagriežam šķēlītēs, liekam uz grauzdētas maizes, kas apsmērēta ar sviestu, pa virsu pipari un svaigu sarkano sīpolo šķēlītes.
Labu apetīti!
Atbildēt | Diskusija
from: anonīmiķis
date: Jun. 30., 2009 - 04:12 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
zetinja
date: Jun. 30., 2009 - 04:13 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
zhagata
date: Jun. 30., 2009 - 04:28 pm
#
2 glāzes rjaženka (vai paniņas, ja grib mazāk treknu)
1 glāze ledusauksta ūdens
1 mango mīkstums (var arī zemenes, upenes, banānus, bet tilpums lai ir ap glāzi, pusotru)
½ glāzes brūnā cukura
½ TK kanēļa
½ TK ingvera
¼ TK koriandra
¼ TK kardomona
Gatavošana:
Visu kārtīgi sablenderē. Ja kāda no garšvielām nepatīk, var nelikt, protams.
Atbildēt | Diskusija
from:
zetinja
date: Jun. 30., 2009 - 04:41 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
crescendo
date: Jun. 30., 2009 - 06:11 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
sita
date: Jun. 30., 2009 - 09:48 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
zetinja
date: Jul. 1., 2009 - 09:45 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais