pajautaa

Lassi

« previous entry | next entry »
Jun. 30., 2009 | 03:43 pm
posted by: zetinja in pajautaa

Kādā procesā, kādām sastāvdaļām mājas apstākļos bez lielas piepūles pagatavot gardāko lassi?

upd. Runa ir par dzērienu, nevis par zivīm.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {14}

from: anonīmiķis
date: Jun. 30., 2009 - 04:11 pm
#

1. Apeļļojam, apslakam ar citronu sulu, mazliet sāls, mazliet piparu, liekam uz pannas un cepeškrāsnī, pēc minūtēm 15, laukā.

2. Laša fileju, apviļājam sālī (ar visu ādiņu), liekam bļodā pa virsu slogu (var sķīvi, kas lien attiecīgajā bļodā, tam virsū ūdeni burkā). Pēc pāris dienām, nolejam radušos šķidrumu, sagriežam šķēlītēs, liekam uz grauzdētas maizes, kas apsmērēta ar sviestu, pa virsu pipari un svaigu sarkano sīpolo šķēlītes.

Labu apetīti!

Atbildēt | Diskusija


from: anonīmiķis
date: Jun. 30., 2009 - 04:12 pm
#

Kamēr rakstīju, vairs nav aktuāli, iepriekšējais komments vairs nav spēkā. =)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Zetinja Tresor

from: [info]zetinja
date: Jun. 30., 2009 - 04:13 pm
#

bet vienalga paldies. Man garšo zivis. :D

Atbildēt | Iepriekšējais