Lassi
« previous entry | next entry »
Jun. 30., 2009 | 03:43 pm
posted by: zetinja in pajautaa
Kādā procesā, kādām sastāvdaļām mājas apstākļos bez lielas piepūles pagatavot gardāko lassi?
upd. Runa ir par dzērienu, nevis par zivīm.
upd. Runa ir par dzērienu, nevis par zivīm.
from: anonīmiķis
date: Jun. 30., 2009 - 04:11 pm
#
2. Laša fileju, apviļājam sālī (ar visu ādiņu), liekam bļodā pa virsu slogu (var sķīvi, kas lien attiecīgajā bļodā, tam virsū ūdeni burkā). Pēc pāris dienām, nolejam radušos šķidrumu, sagriežam šķēlītēs, liekam uz grauzdētas maizes, kas apsmērēta ar sviestu, pa virsu pipari un svaigu sarkano sīpolo šķēlītes.
Labu apetīti!
Atbildēt | Diskusija
from: anonīmiķis
date: Jun. 30., 2009 - 04:12 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: zetinja
date: Jun. 30., 2009 - 04:13 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais