Jun. 30., 2009 | 04:11 pm
No:: anonīmiķis

1. Apeļļojam, apslakam ar citronu sulu, mazliet sāls, mazliet piparu, liekam uz pannas un cepeškrāsnī, pēc minūtēm 15, laukā.

2. Laša fileju, apviļājam sālī (ar visu ādiņu), liekam bļodā pa virsu slogu (var sķīvi, kas lien attiecīgajā bļodā, tam virsū ūdeni burkā). Pēc pāris dienām, nolejam radušos šķidrumu, sagriežam šķēlītēs, liekam uz grauzdētas maizes, kas apsmērēta ar sviestu, pa virsu pipari un svaigu sarkano sīpolo šķēlītes.

Labu apetīti!

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: