Jun. 30., 2009 | 04:28 pm
No:: zhagata
Sastāvdaļas:
2 glāzes rjaženka (vai paniņas, ja grib mazāk treknu)
1 glāze ledusauksta ūdens
1 mango mīkstums (var arī zemenes, upenes, banānus, bet tilpums lai ir ap glāzi, pusotru)
½ glāzes brūnā cukura
½ TK kanēļa
½ TK ingvera
¼ TK koriandra
¼ TK kardomona
Gatavošana:
Visu kārtīgi sablenderē. Ja kāda no garšvielām nepatīk, var nelikt, protams.
2 glāzes rjaženka (vai paniņas, ja grib mazāk treknu)
1 glāze ledusauksta ūdens
1 mango mīkstums (var arī zemenes, upenes, banānus, bet tilpums lai ir ap glāzi, pusotru)
½ glāzes brūnā cukura
½ TK kanēļa
½ TK ingvera
¼ TK koriandra
¼ TK kardomona
Gatavošana:
Visu kārtīgi sablenderē. Ja kāda no garšvielām nepatīk, var nelikt, protams.