pajautaa

Ryanair Online Check-In

« previous entry | next entry »
Maijs. 11., 2009 | 10:20 am
posted by: panacea in pajautaa

Sveiki dārgie cibiņi,

Man ir radusies neliela problēma. Tātad es nopirku Raieneira biļetes ar online čekinu un daudz nedomājot bagāžu arī atķeksēju kā ar online čekinu, jo tā bija lētāk. Tagad es iečekojos onlainā un dabūju savu boarding pass, bet ko man darīt ar bagāžu nav īsti skaidrs. Ir dzirdēts, ka dažās lidostās it kā esot kaut kādas vietas, kur to bagāžu atdot (tjipa drop), bet ko darīt, ja tādas vietas nav? Un ja tomēr tāda vieta ir, vai tur ir arī kāds, kas manu to somu svērs? Jo tad jau pēc idejas es varētu ņemt līdzi nevis 15 kg, bet 25 :))

Lai nu kā, ceru uz Jūsu atsaucību. Man konkrēti interesējošaās lidostas ir Porto, Portugālē un Bristole, Anglijā. Varbūt kāds zina, kā tās štelles tur notiek.

Lai jums jauka diena,
Paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {9}

from: anonīmiķis
date: Maijs. 11., 2009 - 12:34 pm
#

Cik zinu Tev būs jāstāv garajā rindā turpat ar visiem kopā kas ir airport check-in.

Atbildēt


Edgars

from: [info]daysleeper
date: Maijs. 11., 2009 - 12:43 pm
#

pirmais lidojums ar Ryanair? man klusa aizdoma, ka pēc boarding pass izdrukāšanas neko daudz vairs nevar mainīt. Visdrīzāk nāksies vien lidot tikai ar rokas bagāžu - nekāda vaina, vieglāk ir pārvietoties un ātrāks lidojums, nevajag šurpu turpu gaidīt. Portvīnu sadzeries turpat uz vietas, bet mājās atved kādus niekus ko mugursomā var salikt.
Ielogojies ryanair.com my flight un pamēģini piepirkt klāt bagāžu, varbūt izdodas.

Atbildēt


marko

from: [info]marko
date: Maijs. 11., 2009 - 12:50 pm
#

nu cik es atceros ir gan drop off vietas, bet tur tapat nosver, pielime birku ,ne jau tiešā nozīmē tas drop off. Par rindu nez..man liekas, Dublinā redzeju atsevišķu "kasi" priekš šitām rindām, bet galvu ķīlā nelieku, kur nu vēl par minētajām lidostām.

Atbildēt


Zetinja Tresor

from: [info]zetinja
date: Maijs. 11., 2009 - 01:21 pm
#

Tā kā ir 21lats par čekojamo bagāžu + 7 lati par check in un tas viss ir x2, ja pērk turp apakaļ, loģiski, ka online check in sanāk lētāk. online check-in reāli darbojas tikai tad, ja tev nav bagāžas. tb ir tikai rokas bagāža.

Izskatās, ka tu esi atzīmējies, ka tev ir 0 čekojamā bagāža, tas nozīmē, ka situāciju vari labot tikai ņemot līdzi naudiņu un samaksāt par savu bagāžas nodošanu un check in, lidostā.

ir lidostas, kur ryanairam nav opcijas stāvēt rindā un čekoties nododot bagāžu. Piemēram stanstedas terminālis ir pilns ar pašapkalpošanās aparātiem (kas nav online check in, bet ari par to ir jāmaksā, kā par normālu check in) un ir viena vai divas bagāžas nomešanas kases konkrētajam reisam.


Atbildēt | Diskusija


Lacy F

from: [info]panacea
date: Maijs. 11., 2009 - 01:25 pm
#

nu nē nē, man ir atzīmēta čekojamā bagāža, par to ir arī samaksāts, ko tad savādāk vēl varētu nozīmēt šāda atzīme manā rēķinā:

********10.00 GBP Passenger Fee: Checked Bag(s)

droši vien, ja neredzēšu drop off vietu, tad iešu vienkārši stāvēt garajā rindā.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


.

from: [info]hessin
date: Maijs. 11., 2009 - 01:40 pm
#

enīvei, ja lapā varēja online checkinu + nododamo bagāžu, tad jābūt kādam jel drop off punktam (pa miglu es atceros tādu redzējam pat Rīgas lidostā - arī airBaltic tādu pakalpojumu piedāvā ). Ja tā nav, tad tas ir tāpat kā piedāvāt online checkinu lidostās, kur tas nav pieejams (tagad jau laikam lielākajā daļā ir iespējams, bet kādreiz, kur nebija, tur arī boarding pass internetā nevarēja izdrukāt).

var jau gadīties, ka drop punkts ir tas pats, kas tā garā rinda, bet tad es nesaprotu, kāpēc tad ryanair atļauj lētāk lidot, ja reāli šādi iegūst tikai kaut kādas dažas sekundes no veltītā laika pasažierim :>

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]
date: Maijs. 11., 2009 - 01:52 pm
#

Visās normālās lidostās esmu redzējusi bagāžas nodošanas vietas. Izmantojusi gan esmu tikai Rīgā.

Atbildēt


salty

from: [info]salty
date: Maijs. 11., 2009 - 02:54 pm
#

tas online checkins ar visu bagāžu šamējiem ir samērā jauna štelle, pati izmēģinājusi vēl neesmu. Par Porto on Bristoli nezinu, bet Stokholmā (Skavstā), kur regulāri sanāk apgrozīties, ir tas baggage drop punkts. Svērt, protams, ka svērs to bagāžu, un birku arī pielīmēs. Tiklīdz pāri 15 kg (parasti ļauj tomēr līdz 15,9 kg nodot), tā liks vai nu somu, vai arī maku patukšot. Bet par pašu nodošanu nekas jāpiemaksā gan nav, jo par online bagāžas čekinu jau samaksāji, pērkot biļeti. Papildus, protams, varēsi arī 10kg rokas bagāžu līdzi stiept.

Atbildēt


src

from: [info]src
date: Maijs. 11., 2009 - 02:56 pm
#

Šis jau ir kāds 3. jautājums šeit par šo tēmu. Gan Rīgā, gan Stanstedā bagāžas drop off point bija blakus ne online reģistrācijas lodziņam. Nebija problēmu aizlidot ar 1 bagāžu un online check in.

Atbildēt