Latviešu nacionālie ēdieni
« previous entry | next entry »
Dec. 3., 2008 | 09:15 pm
posted by: ely in pajautaa
Labs vakars!
Šobrīd pelēkās šūniņas nodarbina jautājums par to, kas būtu ātri/vienkārši pagatavojams latviešu nacionālais ēdiens un ko nebūt ne ar kulināres dotībām apveltīta persona varētu uzmeistarot, respektīvi, nesabojājot poduktus, nenoindējot citus un nesabojājot iespaidu par latviešu virtuvi. Nekas nenāk prātā. varbūt kāds var padalīties iepriekš pārbaudītā/ labi novērtētā receptē? Ar uzsvaru uz vienkāršību un laika taupīšanu! :)
Šobrīd pelēkās šūniņas nodarbina jautājums par to, kas būtu ātri/vienkārši pagatavojams latviešu nacionālais ēdiens un ko nebūt ne ar kulināres dotībām apveltīta persona varētu uzmeistarot, respektīvi, nesabojājot poduktus, nenoindējot citus un nesabojājot iespaidu par latviešu virtuvi. Nekas nenāk prātā. varbūt kāds var padalīties iepriekš pārbaudītā/ labi novērtētā receptē? Ar uzsvaru uz vienkāršību un laika taupīšanu! :)
from: dienasgramata
date: Dec. 3., 2008 - 11:21 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: ely
date: Dec. 3., 2008 - 11:24 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: nenoteiksme
date: Dec. 3., 2008 - 11:40 pm
#
bada putru arī nav iespējams izvārīt? nepieciešami kartupeļi, putraimi un biezpiens.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: ely
date: Dec. 4., 2008 - 12:33 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: nenoteiksme
date: Dec. 4., 2008 - 12:44 am
#
Kad ēd, tad jāliek klāt labi daudz sviesta, bet paats, paats labākais, kas vien te var būt - biezpiens.
garšo. :)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: ely
date: Dec. 4., 2008 - 02:20 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais