pajautaa

Latviešu nacionālie ēdieni

« previous entry | next entry »
Dec. 3., 2008 | 09:15 pm
posted by: ely in pajautaa

Labs vakars!
Šobrīd pelēkās šūniņas nodarbina jautājums par to, kas būtu ātri/vienkārši pagatavojams latviešu nacionālais ēdiens un ko nebūt ne ar kulināres dotībām apveltīta persona varētu uzmeistarot, respektīvi, nesabojājot poduktus, nenoindējot citus un nesabojājot iespaidu par latviešu virtuvi. Nekas nenāk prātā. varbūt kāds var padalīties iepriekš pārbaudītā/ labi novērtētā receptē? Ar uzsvaru uz vienkāršību un laika taupīšanu! :)
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {33}

ely

from: [info]ely
date: Dec. 4., 2008 - 12:33 am
#

Kā tādu vāra?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


ANNA + АИИА

from: [info]nenoteiksme
date: Dec. 4., 2008 - 12:44 am
#

katliņā ūdens, pirmais - sagriež kartupeļus [kā zupai], lai vārās. Pēc laika pieber putraimus, pieber sāli un vāra, kamēr konsistence kā putrai.
Kad ēd, tad jāliek klāt labi daudz sviesta, bet paats, paats labākais, kas vien te var būt - biezpiens.
garšo. :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


ely

from: [info]ely
date: Dec. 4., 2008 - 02:20 am
#

Ja izdosies atrast putraimus, tad varētu tīri vai mēgināt. Paldies! :)

Atbildēt | Iepriekšējais