Latviešu ēdieni un dzērieni
« previous entry | next entry »
Okt. 14., 2008 | 03:49 pm
posted by: guru in pajautaa
Tipiskākie, tradicionālākie un garšīgākie latviešu ēdieni un dzērieni, kurus varētu pagatavot un celt priekšā ārzemniekiem, sakot, lūk, arī Latvijā ir garšīgi :)
from: guru
date: Okt. 14., 2008 - 01:12 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: savanna
date: Okt. 14., 2008 - 01:16 pm
#
Ātrais variants ir uz parastās pannas tāpat salikt un ar vāku virsū cept (ne pārāk lielu jaudu, lai nepiedeg apakša)
Ja āboli lieli, tad var vispirms cept tukšo vidus pusītes un, kad apgriež otrādi, tikai tad sapilda un cep tālāk.
/Var pasniegt arī kopā ar putukrējumu; karameļu mērci utt... saldējumu/
Atbildēt | Iepriekšējais
from: lilai
date: Okt. 14., 2008 - 01:28 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais