savanna

Okt. 14., 2008 | 01:16 pm
No:: savanna

Ja ir cepeškrāsns, tad nomazgā ābolus, pārgriež uz pusēm, izņem serdes un saliek uz pannas. Vidučos saber cukuru un kanēli. (var aizstāt arī ar medu un riekstiem). Liek cepties un ņem ārā, kad āboli pataustot ir mīksti un brūni, cukurs - izkusis.

Ātrais variants ir uz parastās pannas tāpat salikt un ar vāku virsū cept (ne pārāk lielu jaudu, lai nepiedeg apakša)

Ja āboli lieli, tad var vispirms cept tukšo vidus pusītes un, kad apgriež otrādi, tikai tad sapilda un cep tālāk.

/Var pasniegt arī kopā ar putukrējumu; karameļu mērci utt... saldējumu/

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: