« previous entry | next entry »
Okt. 3., 2008 | 03:07 pm
posted by: snif in pajautaa

vai drīkst uzturā lietot dārzeņus un sēnes, kas pārcietuši pirmās rudens salnas?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {12}

_____

from: [info]gary_crant
date: Okt. 3., 2008 - 03:15 pm
#

it kā no viņiem aktivizējoties kancerogēnās šūnas

Atbildēt | Diskusija


*

from: [info]inese_tk
date: Okt. 3., 2008 - 03:25 pm
#

mhm, kancerogēnas vielas, piemēram, ir arī ceptos kartupeļos (un ceptos ēdienos vispār), kā arī tās izplatās kūpinot smaržkociņus utt. utjpr.
manliekas, ka nav vērts par to daudz domāt vismaz šādu lietu aspektā. bez tam, lai tur kkas aktivizētos ir jāēd ilgi, ilgi, ilgi, daudz, daudz, daudz un tikai, tikai, tikai tas, kas tās vielas aktivizē.
+ nevaru iedomāties kāpēc salušiem dārzeņiem būtu jāaktivizē kancerogēnās šūnas. tad jau nevarētu lietot uzturā saldētus dārzeņus. jo tie salušie tak sasalst un vnk ātri atsalst un tas ietekmē garšu, bet saldētie tiek sasaldēti un atsalst tikai tad, kad tos taisās močīt uz pannas vai katlā.
salušus kartupeļus, piemēram, drīkst izmantot cietes ražošanā, tad jau sanāk, ka kartupeļu ciete (kas ir cepamā pulvera sastāvdaļa) arī aktivizē tās sasodītās šūnas...
nez, nez...

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


bredoto

from: [info]bredoto
date: Okt. 3., 2008 - 03:31 pm
#

Ak nu parādiet man kauut vienu produktu, kas noteiktā stadijā pēc Es standartiem nesāk ražot kancerogēnās vielas!
Tas jau gk atkarīgs no to izcelšanās un ķīmijām, ne?

Atbildēt | Iepriekšējais


_____

from: [info]gary_crant
date: Okt. 3., 2008 - 06:09 pm
#

mēs pajokojām

Atbildēt | Iepriekšējais