inese_tk

Okt. 3., 2008 | 03:25 pm
No:: inese_tk

mhm, kancerogēnas vielas, piemēram, ir arī ceptos kartupeļos (un ceptos ēdienos vispār), kā arī tās izplatās kūpinot smaržkociņus utt. utjpr.
manliekas, ka nav vērts par to daudz domāt vismaz šādu lietu aspektā. bez tam, lai tur kkas aktivizētos ir jāēd ilgi, ilgi, ilgi, daudz, daudz, daudz un tikai, tikai, tikai tas, kas tās vielas aktivizē.
+ nevaru iedomāties kāpēc salušiem dārzeņiem būtu jāaktivizē kancerogēnās šūnas. tad jau nevarētu lietot uzturā saldētus dārzeņus. jo tie salušie tak sasalst un vnk ātri atsalst un tas ietekmē garšu, bet saldētie tiek sasaldēti un atsalst tikai tad, kad tos taisās močīt uz pannas vai katlā.
salušus kartupeļus, piemēram, drīkst izmantot cietes ražošanā, tad jau sanāk, ka kartupeļu ciete (kas ir cepamā pulvera sastāvdaļa) arī aktivizē tās sasodītās šūnas...
nez, nez...

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: