cik ilgi ledusskapī var stāvēt mērce?
« previous entry | next entry »
Jul. 2., 2008 | 01:08 pm
posted by: smille in pajautaa
Cik dienas pēc pagatavošanas var droši ēst ledusskapī noslēgtā traukā uzglabātu gaļas mērci?
Ledusskapis ir parastais (t.i. ne saldētavā), noslēgtais trauks ir noslēgts hermētiski, bet nav nekāds "īpašais vakumtrauks". Gaļas mērce ir sacepti gaļas gabaliņi + sīpoli, tomāti, garšvielas (t.i. krējums nav klāt).
Ledusskapis ir parastais (t.i. ne saldētavā), noslēgtais trauks ir noslēgts hermētiski, bet nav nekāds "īpašais vakumtrauks". Gaļas mērce ir sacepti gaļas gabaliņi + sīpoli, tomāti, garšvielas (t.i. krējums nav klāt).
from: goddes
date: Jul. 2., 2008 - 01:15 pm
#
Atbildēt
from: meeneshi
date: Jul. 2., 2008 - 01:20 pm
#
Atbildēt
from: electical
date: Jul. 2., 2008 - 01:22 pm
#
par gaļu, gaļa vispār nav labi glabāt ilgāk apr 2-3 dienām. Ja nevari apēst, tad gatavo mazāku daudzumu ;)
Atbildēt
from: goo
date: Jul. 2., 2008 - 01:29 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: blin_da
date: Jul. 2., 2008 - 01:31 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: goo
date: Jul. 2., 2008 - 01:33 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: blin_da
date: Jul. 2., 2008 - 01:35 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: vacatio
date: Jul. 2., 2008 - 02:16 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: starsailor
date: Jul. 2., 2008 - 03:12 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: vacatio
date: Jul. 2., 2008 - 03:20 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: carlitta
date: Jul. 2., 2008 - 07:45 pm
#
Atbildēt