pajautaa

cik ilgi ledusskapī var stāvēt mērce?

« previous entry | next entry »
Jul. 2., 2008 | 01:08 pm
posted by: smille in pajautaa

Cik dienas pēc pagatavošanas var droši ēst ledusskapī noslēgtā traukā uzglabātu gaļas mērci?

Ledusskapis ir parastais (t.i. ne saldētavā), noslēgtais trauks ir noslēgts hermētiski, bet nav nekāds "īpašais vakumtrauks". Gaļas mērce ir sacepti gaļas gabaliņi + sīpoli, tomāti, garšvielas (t.i. krējums nav klāt).
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

sajūtu cilvēks

from: [info]vacatio
date: Jul. 2., 2008 - 02:16 pm
#

Ja nekļūdos, tad sīpolu klātbūtne mērcē, loti ātri padara to neēdamu. Nezinu kādas reakcijas tur ir dēļ sīpoliem, bet tā no mātes esmu dzirdējusi. Tāpat arī, salātus, ja grib glabāt, nevar sīpolus likt klāt.

Atbildēt | Diskusija


starsailor

from: [info]starsailor
date: Jul. 2., 2008 - 03:12 pm
#

tas jau par svaigiem, cepti neko ļaunu nedara. bet vot svaigi siipoli, piemeeram, rasolu momentaa sabojaa :(

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


sajūtu cilvēks

from: [info]vacatio
date: Jul. 2., 2008 - 03:20 pm
#

njā.. pēc tam iedomājos, ka ceptie ne tā.

Atbildēt | Iepriekšējais