satik olas marlītēs stingri, pietin klāt visādas lapiņas un graudus tā lai netiek klāt ūdens, un tad tās olas saliek katliņā, kur ir labi daudz sīpolu mizas. un tad vāra visu. vietās, kur tiek klāt ūdens, ola nokrāsojas tumši brūna, kur netiek - tur paliek nospiedums, teiksim, no bērza lapiņas. sanāk ļoti smuki un dabiski :)
Shodien nopirkaam RIMI 3 siipolus (kurus nezinam kur likt, jo šo gastranomisko izstrādājumu šajā mājā neēd) + pilnu maisu mizu (kas nolobīti no pārējiem).
from: anonīmiķis
date: Mar. 24., 2005 - 10:29 pm
#
Atbildēt
from: nez
date: Mar. 24., 2005 - 10:30 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: swf
date: Mar. 24., 2005 - 10:32 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: 95
date: Mar. 24., 2005 - 10:36 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: swf
date: Mar. 24., 2005 - 10:39 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: nez
date: Mar. 24., 2005 - 10:37 pm
#
pārbaudīts... dārziņi pamesti...
Atbildēt | Iepriekšējais
from: shelly
date: Mar. 24., 2005 - 10:36 pm
#
Nu, man jau liekas, ka sīpoli maksā pietiekami lēti, lai kādu lētāku maišeli upurētu tieši šim cēlajam nolūkam.
Atbildēt | Diskusija
from: swf
date: Mar. 24., 2005 - 10:41 pm
#
vietās, kur tiek klāt ūdens, ola nokrāsojas tumši brūna, kur netiek - tur paliek nospiedums, teiksim, no bērza lapiņas. sanāk ļoti smuki un dabiski :)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: ezic
date: Mar. 24., 2005 - 11:10 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: scoux
date: Mar. 25., 2005 - 12:50 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: jerrym
date: Mar. 25., 2005 - 12:13 am
#
Atbildēt
from: sintia
date: Mar. 25., 2005 - 01:21 pm
#
Atbildēt
from: anne
date: Mar. 25., 2005 - 09:01 pm
#
Atbildēt