satik olas marlītēs stingri, pietin klāt visādas lapiņas un graudus tā lai netiek klāt ūdens, un tad tās olas saliek katliņā, kur ir labi daudz sīpolu mizas. un tad vāra visu. vietās, kur tiek klāt ūdens, ola nokrāsojas tumši brūna, kur netiek - tur paliek nospiedums, teiksim, no bērza lapiņas. sanāk ļoti smuki un dabiski :)
from:
shelly
date: Mar. 24., 2005 - 10:36 pm
#
Nu, man jau liekas, ka sīpoli maksā pietiekami lēti, lai kādu lētāku maišeli upurētu tieši šim cēlajam nolūkam.
Atbildēt | Diskusija
from:
swf
date: Mar. 24., 2005 - 10:41 pm
#
vietās, kur tiek klāt ūdens, ola nokrāsojas tumši brūna, kur netiek - tur paliek nospiedums, teiksim, no bērza lapiņas. sanāk ļoti smuki un dabiski :)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
ezic
date: Mar. 24., 2005 - 11:10 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
scoux
date: Mar. 25., 2005 - 12:50 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais