vides zinības

« previous entry | next entry »
Jan. 25., 2008 | 05:00 pm
posted by: judiite in pajautaa

Vides zinātnes - vai man, kā cilvēkam, kas pēc 12 klases ir izdarījis šausmīgu kļūdu, un arī 9. klasē tādu pašu, un tagad mācās politologos [drīz beigs] un pirms tam mācījās humanitārājā klasē ar dabaszinību programmu, kad vienu gadu bioloģija, otru fizika, trešo ķīmija, ir iespējas studēt vides zinības.. tā teikt vai es tur maz tiktu iekšā? tā gadās, kad cilvēks tikai tagad saprot,kas ir viņa aicinājums, šit kur man galva 9 klasē bija, riebjas tā skolu sistēma

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {13}

aņa delovejevna

Re: ne pa tēmu, bet tomēr mazliet pa tēmu

from: [info]deloveja_kundze
date: Jan. 25., 2008 - 06:05 pm
#

ai, man vispār vairs negribas domāt par lv izglītības sistēmu, kaut kas tur ir fundamentāli nepareizs. un man vispār liekas nepareizi tā sadalīt cilvēkus eksaktajos un humanitārajos, jo nav jau tie prāti tik ierobežoti un tik apdalīti, lai nevarētu saprast arī tipa otru, pretējo nomenti. paskat tik, piemēram, mākslinieks Gabrāns savos darbos izmanto fiziku, manas 'eksaktās' paralēlklases skolēns uzvar latviešu valodas olimpiādē, bet mani 'humanitārie' klasesbiedri matemātikas olimpiādē iegūst augstas vietas. bet šis viss vairs neattiecas uz tavu tēmu, tā ir mana personiskā sāpe, ka, šo profilu pabeidzot, būšu humanitārā muldoņa bez praktiska pamata.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


mākonis debesīs

Re: ne pa tēmu, bet tomēr mazliet pa tēmu

from: [info]negaisiic
date: Jan. 25., 2008 - 07:37 pm
#

nekreņķējies par mūsu izglītības sistēmu - citās zemēs (Eiropu "vadošās") ir daudz trakāk!

Atbildēt | Iepriekšējais


imagine

Re: ne pa tēmu, bet tomēr mazliet pa tēmu

from: [info]minchux
date: Jan. 26., 2008 - 09:38 am
#

mums pat skolā skolotāju sazvērestības dēļ mūsu humanitāro izdalīja kā absolutely tikai par dzīvi interesējošās dāmas, labiņie bija abas citas klases , kurām bija profilkursi exaktajās zinātnēs. (bijām daudz dāmas un viens džeks), man liekas tik tagad dzīve rāda, kāds nu kuram ir īstais ķēriens.

Atbildēt | Iepriekšējais