« previous entry | next entry »
Nov. 19., 2006 | 11:58 am
posted by: ganesha in pajautaa

Kur Rīgā var nopirkt melnbaltās fotofilmas?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

raivis_purins

from: [info]raivis_purins
date: Nov. 19., 2006 - 12:08 pm
#

Elkor!

Atbildēt


from: [info]spirit
date: Nov. 19., 2006 - 12:41 pm
#

Vecriigaa pie SEB unibankas ir fudzi centrs, tur ir iistaas, kuras ar rocinju jaattiista.
nevaru galvot, bet pienjemu, ka Blaumanja ielaa jaabuut.
leetaaku variantu, japaanju, arii taas, kuras ar rocinju jaattiista var dabuut pie bijushaa kino 52, tur taads mazs foto saloninsh.
taas, kuras ir neiistaas melnbaltaas jeb C41 procesors, kuras vareesi jebkur attiistiit, var nopirkt vecriigaa Digitaalaa foto studija, tas ir blakus spalvas pa gaisu kaut kur uz taas ielas.
veel var uz gertruudes ielas starp caka un kr barona tur fotosalons, veel vareeja skiet arii origo izeja uz stokman, tur arii maza fotolab. bet shitaas ir daargas un nu nezinu, es dodu prieksroku fuji, vai ja vari atrast kaut kur tura un tad vai nu pasham attiistiit, vai nest uz Blaumanja vai artileerijas.

Atbildēt


from: [info]ganesha
date: Nov. 19., 2006 - 12:43 pm
#

Liels paldies!

Atbildēt


morphine

from: [info]morphine
date: Nov. 19., 2006 - 01:11 pm
#

veikals Fleera uz Barona ielas, netaalu no Tallinas ielas stuura - tur ir Tura (uz suraba baazes - tb pasham jaattiista), veel Kodak Proffessional (C-41 process - tb attiista kaa kraasainaas - ar mashiinu) ir Marijas 5 - Fotokolors. Kodak veikalinjos medz buut Ilford filminjas (arii C-41)

Atbildēt


from: [info]komeeta_naak
date: Nov. 19., 2006 - 01:31 pm
#

veel arii baltijas foto servisaa pulkvezha briezha 3 - ilford visaadi. lielaakoties jau ar rocinju tiistaamie, bet nu var gadiities, ka ir arii parastaa c-41 procesa, vajag pajautaat.

Atbildēt


from: [info]po
date: Nov. 19., 2006 - 01:40 pm
#

Es saku, ka jāatbalsta mazie, tāpēc, no foto neko daudz nezinādams, ieteikšu doties tur, blakus bijušajam Kino52, tur ir tāds mazs Foto Šops, kur var dabūt (vismaz kādreiz varēja) tādas lietas, ko citur - nepakam (piemēram, sauso fotofiksāžu).

Atbildēt


from: [info]fedrs
date: Nov. 19., 2006 - 02:06 pm
#

BFS Pulkveža-Brieža ielā un pie bendika Arsenāla ielā. Bendika cenu lapas ir apskatāmas te: http://www.bendiks.lv/darbnica.htm, bet par BFS cenām var uzzināt uzzvanot viņiem un apjautājoties vai aizejot un iečekojot klātienē.

Atbildēt