vispār jau katlā, labi daudz rīvētu burkānu, cūkas speķis vai cauraugusi čurkstināta gaļa, beigās sabrūnināts cukurs. Visgaršīgāk sanāk uz malkas plīts, nez kāpēc. Nezināšu precīzi nekādas proporcijas, jo gatavoju "uz aci" Smalku aprakstu tante iedos. Vai www.receptes.lv
Nez, sastāvā nekādi tauki tur nav rakstīti. Cik atceros - tikai eļļa kkāda. Jē, un jebkurš pedofīls apgalvos, ka dzīvot bez mazu bērnu izvarošanas nav vērts. Atkarība neattaisno rīcību.
jā, varētu būt, ka eļļa. Olīves arī grib dzīvot! Un šodien es uzzināju (no bioloģijas speciālista, ja kas), ka sēnes ir tuvākas dzīvniekiem nekā augiem. Vot! Vispār pedofīlija, cik atceros, ir psihiska novirze no normas, a gaļēdājs taču nav diagnoze. Nu, lab - par kāpostiem - Dimdiņkāposti ir tīri ok.
Neattaisno, bet nemēdz būt neatkarīgu cilvēku... jau no dzimšanas esam atkarīgi... Pieaugot vienas atkarības nomainam pret citām... Secinājums... Ikvienas rīcības pamatā - ATKARĪBA...
Vot, dēļ tam tas brūnīnātais cukurs un labi daudz burkānu - smuka krāsa. Un ja čurkstinātus tauciņus pielej, tad šie tādi spīdīgi un nav sausi. Daudz jau nevajag.
ir jau arī.. es iemetu karoti margarīna katlā.. drusku pamaisu tos skāētos kāpostus.. tad ieleju drusku ūdeni un vāku ciet un uz mazu uguni šie tur paši savā nodabā uzgatavojās.
es gan arī tos kāpostus noskaloju pirms tam.. man tas skābums kaut kā ņe očeņ..
bet šitie nav tādi kādus lauku svinībās dod. tur dod brūnos.
...visam piemetinot, ja kāposti pasen skābēti, skalošana būtu pat ļoti ieteicama, taukvielas vajag, negluzhi tāka peld, bet vajag. ja esi veģetārs gadījums der jebkura augu izcelsmes eļļa, lai gan omītes noteikti iebilstu, norādot ka žāvēta ādinja un bišķiņš tauku ir neatņemamas sastāvdaļas! taalaak nelielā ūdens daudzumā uz lēnas uguns sutina kamēr mīksti un noslēgumā pec garšas pieliek cukuru, tip kamēr vairs nelikas par skābu.
from: laukuroze
date: Okt. 24., 2006 - 03:33 pm
#
es štovēju.
Atbildēt | Diskusija
from: oblica
date: Okt. 24., 2006 - 03:34 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: dormeo
date: Okt. 24., 2006 - 03:36 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: oblica
date: Okt. 24., 2006 - 03:39 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: dormeo
date: Okt. 24., 2006 - 03:43 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: po
date: Okt. 24., 2006 - 04:38 pm
#
Tak tie Dimdiņkāposti štovētie veikalos plastmasas spaiņos - tie tak nav ar gaļu taisīt, ko?
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: oblica
date: Okt. 24., 2006 - 04:39 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: po
date: Okt. 24., 2006 - 04:43 pm
#
Jē, un jebkurš pedofīls apgalvos, ka dzīvot bez mazu bērnu izvarošanas nav vērts.
Atkarība neattaisno rīcību.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: oblica
date: Okt. 24., 2006 - 04:46 pm
#
Vispār pedofīlija, cik atceros, ir psihiska novirze no normas, a gaļēdājs taču nav diagnoze.
Nu, lab - par kāpostiem - Dimdiņkāposti ir tīri ok.
Atbildēt | Iepriekšējais
from: alisons
date: Okt. 24., 2006 - 04:53 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: po
date: Okt. 24., 2006 - 04:57 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: dormeo
date: Okt. 25., 2006 - 02:23 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: oblica
date: Okt. 24., 2006 - 04:41 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: laukuroze
date: Okt. 24., 2006 - 03:41 pm
#
pa īstam tur vajag viņus taukos sautēt.. bet man kaut kā brrrr.
es parasti pa prosto - bez taukiem sautēju - nesanāk brūni.. bet toties nav trekni.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: oblica
date: Okt. 24., 2006 - 03:43 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: dormeo
date: Okt. 24., 2006 - 03:44 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: laukuroze
date: Okt. 24., 2006 - 03:47 pm
#
es iemetu karoti margarīna katlā.. drusku pamaisu tos skāētos kāpostus.. tad ieleju drusku ūdeni un vāku ciet un uz mazu uguni šie tur paši savā nodabā uzgatavojās.
es gan arī tos kāpostus noskaloju pirms tam.. man tas skābums kaut kā ņe očeņ..
bet šitie nav tādi kādus lauku svinībās dod. tur dod brūnos.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: dormeo
date: Okt. 24., 2006 - 04:26 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: iekodeets
date: Okt. 24., 2006 - 07:32 pm
#
ja kāposti pasen skābēti, skalošana būtu pat ļoti ieteicama, taukvielas vajag, negluzhi tāka peld, bet vajag. ja esi veģetārs gadījums der jebkura augu izcelsmes eļļa, lai gan omītes noteikti iebilstu, norādot ka žāvēta ādinja un bišķiņš tauku ir neatņemamas sastāvdaļas! taalaak nelielā ūdens daudzumā uz lēnas uguns sutina kamēr mīksti un noslēgumā pec garšas pieliek cukuru, tip kamēr vairs nelikas par skābu.
Atbildēt | Iepriekšējais