ir jau arī.. es iemetu karoti margarīna katlā.. drusku pamaisu tos skāētos kāpostus.. tad ieleju drusku ūdeni un vāku ciet un uz mazu uguni šie tur paši savā nodabā uzgatavojās.
es gan arī tos kāpostus noskaloju pirms tam.. man tas skābums kaut kā ņe očeņ..
bet šitie nav tādi kādus lauku svinībās dod. tur dod brūnos.
...visam piemetinot, ja kāposti pasen skābēti, skalošana būtu pat ļoti ieteicama, taukvielas vajag, negluzhi tāka peld, bet vajag. ja esi veģetārs gadījums der jebkura augu izcelsmes eļļa, lai gan omītes noteikti iebilstu, norādot ka žāvēta ādinja un bišķiņš tauku ir neatņemamas sastāvdaļas! taalaak nelielā ūdens daudzumā uz lēnas uguns sutina kamēr mīksti un noslēgumā pec garšas pieliek cukuru, tip kamēr vairs nelikas par skābu.
from: laukuroze
date: Okt. 24., 2006 - 03:47 pm
#
es iemetu karoti margarīna katlā.. drusku pamaisu tos skāētos kāpostus.. tad ieleju drusku ūdeni un vāku ciet un uz mazu uguni šie tur paši savā nodabā uzgatavojās.
es gan arī tos kāpostus noskaloju pirms tam.. man tas skābums kaut kā ņe očeņ..
bet šitie nav tādi kādus lauku svinībās dod. tur dod brūnos.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: dormeo
date: Okt. 24., 2006 - 04:26 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: iekodeets
date: Okt. 24., 2006 - 07:32 pm
#
ja kāposti pasen skābēti, skalošana būtu pat ļoti ieteicama, taukvielas vajag, negluzhi tāka peld, bet vajag. ja esi veģetārs gadījums der jebkura augu izcelsmes eļļa, lai gan omītes noteikti iebilstu, norādot ka žāvēta ādinja un bišķiņš tauku ir neatņemamas sastāvdaļas! taalaak nelielā ūdens daudzumā uz lēnas uguns sutina kamēr mīksti un noslēgumā pec garšas pieliek cukuru, tip kamēr vairs nelikas par skābu.
Atbildēt | Iepriekšējais