...visam piemetinot, ja kāposti pasen skābēti, skalošana būtu pat ļoti ieteicama, taukvielas vajag, negluzhi tāka peld, bet vajag. ja esi veģetārs gadījums der jebkura augu izcelsmes eļļa, lai gan omītes noteikti iebilstu, norādot ka žāvēta ādinja un bišķiņš tauku ir neatņemamas sastāvdaļas! taalaak nelielā ūdens daudzumā uz lēnas uguns sutina kamēr mīksti un noslēgumā pec garšas pieliek cukuru, tip kamēr vairs nelikas par skābu.
from: dormeo
date: Okt. 24., 2006 - 04:26 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: iekodeets
date: Okt. 24., 2006 - 07:32 pm
#
ja kāposti pasen skābēti, skalošana būtu pat ļoti ieteicama, taukvielas vajag, negluzhi tāka peld, bet vajag. ja esi veģetārs gadījums der jebkura augu izcelsmes eļļa, lai gan omītes noteikti iebilstu, norādot ka žāvēta ādinja un bišķiņš tauku ir neatņemamas sastāvdaļas! taalaak nelielā ūdens daudzumā uz lēnas uguns sutina kamēr mīksti un noslēgumā pec garšas pieliek cukuru, tip kamēr vairs nelikas par skābu.
Atbildēt | Iepriekšējais