kā šķovē kāpostus? vai štovēt whateva :)

« previous entry | next entry »
Okt. 24., 2006 | 03:32 pm
posted by: dormeo in pajautaa

kā šķovē kāpostus?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {19}

Mis Ciba 2006.

from: [info]laukuroze
date: Okt. 24., 2006 - 03:41 pm
#

nu tak sautēti skābi kāposti.

pa īstam tur vajag viņus taukos sautēt.. bet man kaut kā brrrr.

es parasti pa prosto - bez taukiem sautēju - nesanāk brūni.. bet toties nav trekni.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


oblica

from: [info]oblica
date: Okt. 24., 2006 - 03:43 pm
#

Vot, dēļ tam tas brūnīnātais cukurs un labi daudz burkānu - smuka krāsa. Un ja čurkstinātus tauciņus pielej, tad šie tādi spīdīgi un nav sausi. Daudz jau nevajag.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]dormeo
date: Okt. 24., 2006 - 03:44 pm
#

tas izklausās vienkāršāk nekā oblicas apetelīgais apraksts :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Mis Ciba 2006.

from: [info]laukuroze
date: Okt. 24., 2006 - 03:47 pm
#

ir jau arī..
es iemetu karoti margarīna katlā.. drusku pamaisu tos skāētos kāpostus.. tad ieleju drusku ūdeni un vāku ciet un uz mazu uguni šie tur paši savā nodabā uzgatavojās.

es gan arī tos kāpostus noskaloju pirms tam.. man tas skābums kaut kā ņe očeņ..

bet šitie nav tādi kādus lauku svinībās dod. tur dod brūnos.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]dormeo
date: Okt. 24., 2006 - 04:26 pm
#

man nav lauku svinības - piepilsētas izsalkums ;)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


wasted paint

from: [info]iekodeets
date: Okt. 24., 2006 - 07:32 pm
#

...visam piemetinot,
ja kāposti pasen skābēti, skalošana būtu pat ļoti ieteicama, taukvielas vajag, negluzhi tāka peld, bet vajag. ja esi veģetārs gadījums der jebkura augu izcelsmes eļļa, lai gan omītes noteikti iebilstu, norādot ka žāvēta ādinja un bišķiņš tauku ir neatņemamas sastāvdaļas! taalaak nelielā ūdens daudzumā uz lēnas uguns sutina kamēr mīksti un noslēgumā pec garšas pieliek cukuru, tip kamēr vairs nelikas par skābu.

Atbildēt | Iepriekšējais