pajautaa

rīsi

« previous entry | next entry »
Jun. 8., 2006 | 02:30 pm
posted by: akwiinas in pajautaa

cik ilgi jāvāra rīsi?
ps. būtu paciņa paskatītos..

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {22}

sirdnA

from: [info]sirdna
date: Jun. 8., 2006 - 02:32 pm
#

15-20 minūtes.

Atbildēt


agressor

from: [info]agressor
date: Jun. 8., 2006 - 02:32 pm
#

15min ja ieliek paciņu jau vārošā ūdenī

Atbildēt | Diskusija


Vislabākā

from: [info]akwiinas
date: Jun. 8., 2006 - 02:33 pm
#

tik daudz!!
:S

Atbildēt | Iepriekšējais


Ūūlę

from: [info]chimera
date: Jun. 8., 2006 - 02:33 pm
#

var vārīt, kamēr ūdens izvārās. ir ok.

Atbildēt | Diskusija


Ūūlę

from: [info]chimera
date: Jun. 8., 2006 - 02:34 pm
#

ūdenim ja'bu't proporcijā 2:1.

Atbildēt | Iepriekšējais


Cilvēks Spainis

from: [info]species
date: Jun. 8., 2006 - 02:34 pm
#

apmēram 50 min

Atbildēt | Diskusija


.

from: [info]kaplacis
date: Jun. 8., 2006 - 02:36 pm
#

kas tur iznāk? :>

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]scoux
date: Jun. 8., 2006 - 02:39 pm
#

mazi ķīselēni..

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Goba

from: [info]gobish
date: Jun. 8., 2006 - 03:00 pm
#

:D

Atbildēt | Iepriekšējais


zhuu

from: [info]rikella
date: Jun. 8., 2006 - 02:34 pm
#

imo 20 min

Atbildēt


from: [info]mikstmiesis
date: Jun. 8., 2006 - 02:47 pm
#

atkarībā no tā kādi patīk. 18-20 min.

Atbildēt


Strāders

from: [info]ergaster
date: Jun. 8., 2006 - 02:48 pm
#

15 minūtēs būs tādi pacieti (varbūt "parboiled" ar tik būs diezgan). Ja grib mīkstākus, tad 20-30 min (liekot vārošā). Tas ir - ja pie ūdens neliek sāli. Ja liek, tad laiks, iespējams, saīsinās.

Atbildēt | Diskusija


Vislabākā

from: [info]akwiinas
date: Jun. 8., 2006 - 02:50 pm
#

tas ir trakoti sarežģīti. nebiju domājusi, ka ir tik daudz aspektu :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Strāders

from: [info]ergaster
date: Jun. 8., 2006 - 02:54 pm
#

Kā te, Cibā, nesen viens teica: "Mūžu dzīvo, mūžu māžojies..."

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Vislabākā

from: [info]akwiinas
date: Jun. 8., 2006 - 02:55 pm
#

labi teikts :)

Atbildēt | Iepriekšējais


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Jun. 8., 2006 - 04:53 pm
#

eu eu, ja saali pieliek uzreiz - vaariishanas laiks paildzinaas!!!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Strāders

from: [info]ergaster
date: Jun. 8., 2006 - 06:11 pm
#

Var jau būt. Nekad neesmu mēģinājis. Tik vien kā tā apziņa, ka mainīties vajadzētu. Ja Tu saki, ka paildzinās, tad jau tā arī būs...

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Jun. 8., 2006 - 06:22 pm
#

un tas attiecas uz visu - kartpeljiem, galju.. etc. zirnjus izvaariit iisti miikstus ja piegaazh salai uzreiz vispaar ir gandriiz neiespeejami. jaadomaa tas saistiits ar fizikaalaam un kjiimiskajaam iipashiibaam.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Strāders

from: [info]ergaster
date: Jun. 8., 2006 - 08:38 pm
#

Kaut arī vārīšanās temperatūra, pieberot sāli, pieaug... Nu, jā, acīmredzot, osmoss pie vainas - sāls šķīdums izsūc ūdeni no tiem produktiem...

Atbildēt | Iepriekšējais


 aizdedzies!

from: [info]sin
date: Jun. 8., 2006 - 03:23 pm
#

doh


kamēr gatavi!

Atbildēt


Liene

from: [info]liene
date: Jun. 8., 2006 - 03:48 pm
#

Ja shamie maisinjaa-kameer tas piepuushas pilns.

Atbildēt


endrju

from: [info]endrju
date: Jun. 8., 2006 - 04:21 pm
#

Ja visparastākie, tad 18-20 min. Un ja nemaldos tad, gargraudu un tvaicētie (izskatās vairāk dzeltenīgi, nevis balti) 10-15 min, bet brūnie 10-12 min.

Atbildēt