15 minūtēs būs tādi pacieti (varbūt "parboiled" ar tik būs diezgan). Ja grib mīkstākus, tad 20-30 min (liekot vārošā). Tas ir - ja pie ūdens neliek sāli. Ja liek, tad laiks, iespējams, saīsinās.
un tas attiecas uz visu - kartpeljiem, galju.. etc. zirnjus izvaariit iisti miikstus ja piegaazh salai uzreiz vispaar ir gandriiz neiespeejami. jaadomaa tas saistiits ar fizikaalaam un kjiimiskajaam iipashiibaam.
from: ergaster
date: Jun. 8., 2006 - 02:48 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: akwiinas
date: Jun. 8., 2006 - 02:50 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: ergaster
date: Jun. 8., 2006 - 02:54 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: akwiinas
date: Jun. 8., 2006 - 02:55 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: goddes
date: Jun. 8., 2006 - 04:53 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: ergaster
date: Jun. 8., 2006 - 06:11 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: goddes
date: Jun. 8., 2006 - 06:22 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: ergaster
date: Jun. 8., 2006 - 08:38 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais