pajautaa

rīsi

« previous entry | next entry »
Jun. 8., 2006 | 02:30 pm
posted by: akwiinas in pajautaa

cik ilgi jāvāra rīsi?
ps. būtu paciņa paskatītos..

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {22}

Strāders

from: [info]ergaster
date: Jun. 8., 2006 - 02:48 pm
#

15 minūtēs būs tādi pacieti (varbūt "parboiled" ar tik būs diezgan). Ja grib mīkstākus, tad 20-30 min (liekot vārošā). Tas ir - ja pie ūdens neliek sāli. Ja liek, tad laiks, iespējams, saīsinās.

Atbildēt | Diskusija


Vislabākā

from: [info]akwiinas
date: Jun. 8., 2006 - 02:50 pm
#

tas ir trakoti sarežģīti. nebiju domājusi, ka ir tik daudz aspektu :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Strāders

from: [info]ergaster
date: Jun. 8., 2006 - 02:54 pm
#

Kā te, Cibā, nesen viens teica: "Mūžu dzīvo, mūžu māžojies..."

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Vislabākā

from: [info]akwiinas
date: Jun. 8., 2006 - 02:55 pm
#

labi teikts :)

Atbildēt | Iepriekšējais


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Jun. 8., 2006 - 04:53 pm
#

eu eu, ja saali pieliek uzreiz - vaariishanas laiks paildzinaas!!!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Strāders

from: [info]ergaster
date: Jun. 8., 2006 - 06:11 pm
#

Var jau būt. Nekad neesmu mēģinājis. Tik vien kā tā apziņa, ka mainīties vajadzētu. Ja Tu saki, ka paildzinās, tad jau tā arī būs...

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Jun. 8., 2006 - 06:22 pm
#

un tas attiecas uz visu - kartpeljiem, galju.. etc. zirnjus izvaariit iisti miikstus ja piegaazh salai uzreiz vispaar ir gandriiz neiespeejami. jaadomaa tas saistiits ar fizikaalaam un kjiimiskajaam iipashiibaam.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Strāders

from: [info]ergaster
date: Jun. 8., 2006 - 08:38 pm
#

Kaut arī vārīšanās temperatūra, pieberot sāli, pieaug... Nu, jā, acīmredzot, osmoss pie vainas - sāls šķīdums izsūc ūdeni no tiem produktiem...

Atbildēt | Iepriekšējais