15 minūtēs būs tādi pacieti (varbūt "parboiled" ar tik būs diezgan). Ja grib mīkstākus, tad 20-30 min (liekot vārošā). Tas ir - ja pie ūdens neliek sāli. Ja liek, tad laiks, iespējams, saīsinās.
un tas attiecas uz visu - kartpeljiem, galju.. etc. zirnjus izvaariit iisti miikstus ja piegaazh salai uzreiz vispaar ir gandriiz neiespeejami. jaadomaa tas saistiits ar fizikaalaam un kjiimiskajaam iipashiibaam.
from:
sirdna
date: Jun. 8., 2006 - 02:32 pm
#
Atbildēt
from:
agressor
date: Jun. 8., 2006 - 02:32 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
akwiinas
date: Jun. 8., 2006 - 02:33 pm
#
:S
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
chimera
date: Jun. 8., 2006 - 02:33 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
chimera
date: Jun. 8., 2006 - 02:34 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
species
date: Jun. 8., 2006 - 02:34 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
kaplacis
date: Jun. 8., 2006 - 02:36 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
scoux
date: Jun. 8., 2006 - 02:39 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
gobish
date: Jun. 8., 2006 - 03:00 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
rikella
date: Jun. 8., 2006 - 02:34 pm
#
Atbildēt
from:
mikstmiesis
date: Jun. 8., 2006 - 02:47 pm
#
Atbildēt
from:
ergaster
date: Jun. 8., 2006 - 02:48 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
akwiinas
date: Jun. 8., 2006 - 02:50 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
ergaster
date: Jun. 8., 2006 - 02:54 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
akwiinas
date: Jun. 8., 2006 - 02:55 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
goddes
date: Jun. 8., 2006 - 04:53 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
ergaster
date: Jun. 8., 2006 - 06:11 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
goddes
date: Jun. 8., 2006 - 06:22 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
ergaster
date: Jun. 8., 2006 - 08:38 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
sin
date: Jun. 8., 2006 - 03:23 pm
#
kamēr gatavi!
Atbildēt
from:
liene
date: Jun. 8., 2006 - 03:48 pm
#
Atbildēt
from:
endrju
date: Jun. 8., 2006 - 04:21 pm
#
Atbildēt