Sports (?!)

« previous entry | next entry »
Jan. 8., 2022 | 02:59 pm
posted by: safe in pajautaa

Vai kāds var ieteikt kādu sakarīgu sporta zāli pilnīgiem iesācējiem? Būtu gatava arī pāris reizes aiziet uz privātām nodarbībām, lai iemācītos tehniku utt.
Esmu jau apskatījusi dažādus variantus, bet izejot caur sūdzībām, visās populārajās ir daudz par to, ka apkrāpj ar abonementa iesaldēšanu u.c.
Vienkārši gribas pakustēties un pareizi pavingrot, ekstensīvi kačāties nav vēlme. Gribas, lai ir laba atmosfēra un draudzīgi darbinieki.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {13}

aai

from: [info]aai
date: Jan. 8., 2022 - 03:37 pm
#

Varbūt nebūs tieši par tēmu, jo nezinu, vai uzsvars ir uz to "vienkārši gribas pakustēties un pareizi pavingrot" vai arī "gribu to darīt kopā ar kādu un attiecīgā vidē, nevis mājās". Es pirms kāda laika (arī mājsēdes kontekstā mazliet) skatījos, kādas ir iespējas mājas kaut ko darīt - nu, nopirkt kādu vienkāršu rīku (protams, daudz ko var darīt vispār bez rīkiem!) - apsvēru šādu https://220.lv/lv/sports-turisms-un-atputa/sporta-preces/vingrosanas-un-fitnesa-preces/trenazieri-vedera-presei/vidaxl-vedera-preses-trenazieris-ar-elastigam-auklam?id=9482745&feat=suggest vai šādu https://220.lv/lv/sports-turisms-un-atputa/trenazieri/soli/daudzfunkcionals-macibu-treninu-stativs-hms-pwl8306-melns?id=8317564&feat=search&keyword=treninu+stativs , taču tad pakonsultējos ar bračku un viņš teica: "nafig tos sūdus, labāk paņem t.s. gym/Swiss ball un pačeko dažādus vingrojumus Jūtūbē.. tā arī izdarīju! Protams, ir slinkošanas moments, kas būtu mazāk, ja piespiestu ietu uz zāli, bet, manuprāt, labs value for money investment un to vingrojumu patiesi ir daudz.

Iegādājos šo: https://220.lv/lv/sports-turisms-un-atputa/sporta-preces/vingrosanas-un-fitnesa-preces/vingrosanas-bumbas/vingrosanas-bumba-ar-pumpi-zipro-anti-burst?id=7406365&mid=5438689

Tāds vienīgais mīnuss ir tas, ka apjomā piepumpētā veidā tomēr paliela - ja maz vietas dzīvoklī, tad būs tāds neērts pastāvīgs interjera objekts.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]safe
date: Jan. 10., 2022 - 02:44 pm
#

Nu jā, man tieši gribējās atrast kādu trenerī foršā klubā, jo negribas pašrocīgi uzsākt nepareizi trennēties, tā kā ar sportu esmu pilnīgi uz Jūs. Tā jau protams, visādi online treniņi ļoti daudz, vienu brīdi arī pati no rītiem pajogoju, bet nu.. esmu tāda tizlene palikusi, ka pēc tam jutu, ka velk mugura nedaudz.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


aai

from: [info]aai
date: Jan. 10., 2022 - 04:13 pm
#

Protams, bet tā Swiss ball labi der arī visādiem stiepšanās, staipīšanās vingrinājumiem, tiltiņiem, presītei utt...
https://www.google.com/search?q=swiss+ball+back+exercises&rlz=1C5CHFA_enLV965LV966&sxsrf=AOaemvIzAnSshsEVnTvXtKbn3xFOSm1hIg:1641823853410&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiVh8O8rqf1AhVfQvEDHQiwABIQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1768&bih=878&dpr=1

Ja ir vieta mājās, es ieteiktu painteresēties... man tā patīk arvien vairāk

Atbildēt | Iepriekšējais