aai

Jan. 8., 2022 | 03:37 pm
No:: aai

Varbūt nebūs tieši par tēmu, jo nezinu, vai uzsvars ir uz to "vienkārši gribas pakustēties un pareizi pavingrot" vai arī "gribu to darīt kopā ar kādu un attiecīgā vidē, nevis mājās". Es pirms kāda laika (arī mājsēdes kontekstā mazliet) skatījos, kādas ir iespējas mājas kaut ko darīt - nu, nopirkt kādu vienkāršu rīku (protams, daudz ko var darīt vispār bez rīkiem!) - apsvēru šādu https://220.lv/lv/sports-turisms-un-atputa/sporta-preces/vingrosanas-un-fitnesa-preces/trenazieri-vedera-presei/vidaxl-vedera-preses-trenazieris-ar-elastigam-auklam?id=9482745&feat=suggest vai šādu https://220.lv/lv/sports-turisms-un-atputa/trenazieri/soli/daudzfunkcionals-macibu-treninu-stativs-hms-pwl8306-melns?id=8317564&feat=search&keyword=treninu+stativs , taču tad pakonsultējos ar bračku un viņš teica: "nafig tos sūdus, labāk paņem t.s. gym/Swiss ball un pačeko dažādus vingrojumus Jūtūbē.. tā arī izdarīju! Protams, ir slinkošanas moments, kas būtu mazāk, ja piespiestu ietu uz zāli, bet, manuprāt, labs value for money investment un to vingrojumu patiesi ir daudz.

Iegādājos šo: https://220.lv/lv/sports-turisms-un-atputa/sporta-preces/vingrosanas-un-fitnesa-preces/vingrosanas-bumbas/vingrosanas-bumba-ar-pumpi-zipro-anti-burst?id=7406365&mid=5438689

Tāds vienīgais mīnuss ir tas, ka apjomā piepumpētā veidā tomēr paliela - ja maz vietas dzīvoklī, tad būs tāds neērts pastāvīgs interjera objekts.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: