Kafija
« previous entry | next entry »
Jul. 7., 2020 | 12:51 pm
posted by: kisswithafist in pajautaa
Šobrīd kafiju gatavoju, aplejot krūzītē. Problēma – kafija ir par karstu, lai uzreiz dzertu. Labākie risinājumi problēmas novēršanai, kas neatšķaida kafiju (t.i. piens vai ledus nederēs)? Šķīstošā kafija arī nē. Skatos kafijas aparāta virzienā, bet ļoti negribu ar kapsulām un ļoti negribu maksāt 500 eiro. Ir varianti, vai arī jāsamierinās? Paldies visiem un produktīvu dienu :)
from: aai
date: Jul. 7., 2020 - 07:30 pm
#
kas Tev tur sprāgst?? :-) Par karstumu nepateikšu, jo pēc apliešanas un ievilkšanās, es vēl taisu t.s. bullletproof coffee iekš blendera un tas atvēsina vēl mazliet. Par pašu spiedi - does the trick, tikai kkādi smalkākie kafijas biezumi mazliet izsprūk cauri..
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: kihelkonna
date: Jul. 7., 2020 - 08:45 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: neraate
date: Jul. 7., 2020 - 09:49 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: aai
date: Jul. 8., 2020 - 09:08 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: kisswithafist
date: Jul. 7., 2020 - 08:58 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais