pajautaa

Kafija

« previous entry | next entry »
Jul. 7., 2020 | 12:51 pm
posted by: kisswithafist in pajautaa

Šobrīd kafiju gatavoju, aplejot krūzītē. Problēma – kafija ir par karstu, lai uzreiz dzertu. Labākie risinājumi problēmas novēršanai, kas neatšķaida kafiju (t.i. piens vai ledus nederēs)? Šķīstošā kafija arī nē. Skatos kafijas aparāta virzienā, bet ļoti negribu ar kapsulām un ļoti negribu maksāt 500 eiro. Ir varianti, vai arī jāsamierinās? Paldies visiem un produktīvu dienu :)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {41}

aai

from: [info]aai
date: Jul. 8., 2020 - 09:08 am
#

es fans īsti neesmu gan - vnk tas šķita ērtākais value for money variants. Mazgāšana ir ērta un ātra, ja to dara uzreiz - man paņem 20 sek, lai to duršļaku/sietiņu zem krāna pavirpinātu šurpu turpu un izskalotu, un arī kkas 20 sek pašai krūzei - tikai izskalot, easy-peasy. 1x nedēļā tad var abus kārtīgāk - ar birstu un švammi.Un tilpumu ir dažādi. Man ir kkādas krūzes lieluma (300ml?), bet ir arī lielākas preses - Maximā redzēju 0.6L un 1L

Atbildēt | Iepriekšējais