Kafija
« previous entry | next entry »
Jul. 7., 2020 | 12:51 pm
posted by: kisswithafist in pajautaa
Šobrīd kafiju gatavoju, aplejot krūzītē. Problēma – kafija ir par karstu, lai uzreiz dzertu. Labākie risinājumi problēmas novēršanai, kas neatšķaida kafiju (t.i. piens vai ledus nederēs)? Šķīstošā kafija arī nē. Skatos kafijas aparāta virzienā, bet ļoti negribu ar kapsulām un ļoti negribu maksāt 500 eiro. Ir varianti, vai arī jāsamierinās? Paldies visiem un produktīvu dienu :)
from: dzhindzhera
date: Jul. 7., 2020 - 05:23 pm
#
kanniņas kalpo ilgi, ir vērts pirkt dārgāku, lai nav negaršīgs metāls, un podiņam jābūt pasmagam. Man dārgs podiņš skaitās 30 eiro par tādu kur sanāk puslitrs (https://www.amazon.co.uk/Bialetti-M
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: runcis
date: Jul. 7., 2020 - 05:38 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: dzhindzhera
date: Jul. 7., 2020 - 05:49 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: gribejuaunu
date: Jul. 9., 2020 - 11:15 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: dzhindzhera
date: Jul. 10., 2020 - 01:03 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais