dzhindzhera

Jul. 7., 2020 | 05:23 pm
No:: dzhindzhera

nu tā kanniņa sāk krākt un šņākuļot, kad gatavs. diezgan ērti. galvenais atcerēties ūdeni ieliet, citādi izkusīs (pēc pieredzes zinu). un uz pietiekami maza riņķa likt, lai rokturi nenodeg. bet tur ar var iemanīties uzlikt tā, lai rokturītis nost no riņķa (pēc pieredzes ar elektrisko plīti). man patīk. un kafiju var izdzīt labi niknu arī, ja patīk. (es vēl drusku sāli un kanēli šaunu klāt tur, kur kafijas biezumus liek, ja nu ir patrāpījusies negaršīga).
kanniņas kalpo ilgi, ir vērts pirkt dārgāku, lai nav negaršīgs metāls, un podiņam jābūt pasmagam. Man dārgs podiņš skaitās 30 eiro par tādu kur sanāk puslitrs (https://www.amazon.co.uk/Bialetti-Moka-Express-Espresso-Maker/dp/B00004RFRV/ref=sr_1_10?dchild=1&keywords=moka+pot&qid=1594131617&sr=8-10). Shitas Bialetti ir ok, nāk ārā tīri laba manta.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: