pajautaa

PayPal

« previous entry | next entry »
Apr. 2., 2018 | 08:35 pm
posted by: izdziivotaaja in pajautaa

Labs vakars!
Varbūt vēl kāds ir ar šo saskāries. Situācija tāda, ka tur sasniegts ienākošās naudas apjoms un nu pieprasa dzīvesvietas adreses apstiprināšanu.
Amerikā dzīvojošajiem viegli - PayPal aizsūta savu kredītkarti un tādā veidā viss ok. Pie alternatīvām jau mēģinājām sūtīt gan dzīvokļa līgumu gan dažādus komunālos rēķinus, kur minēta adrese, bet šodien atkal atbildēja, ka nederot. Varbūt ir vēl kāds variants vai arī kādas idejas, kas tieši viņiem varētu nepaticis, jo īpaši nekas netika paskaidrots.
Ceram uz ātru variantu, jo tur tika uzkrāta nauda ceļojumam, kas jau pēc pāris dienām un apjoma dēļ konts iesaldēts, lai varētu citur pārsūtīt :/

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {9}

viņa

from: [info]_serpentine_
date: Apr. 3., 2018 - 09:23 pm
#

Es pirms kādiem pāris gadiem šiem sūtīju ieskenētu līgumu ar banku par konta atvēršanu, to pieņēma bez iebildumiem. Šķiet, ka toreiz gan pierakstīju žēlīgu piebildi, ka cita dokumenta uz sitiena patiešām nav pie rokas, tā ka varbūt cilvēciskais faktors nostrādāja.

Atbildēt | Diskusija


Skuķis

from: [info]izdziivotaaja
date: Apr. 4., 2018 - 01:06 am
#

Mūsu problēma izrādījās, ka konts tika atvērts, kad draugs bija vēl nepilngadīgs un po ka tas bija 10g atpakaļ un netika īpaši izmantots, līdz šogad sāka piestrādāt pie amerikāņu firmas, kas samaksu sūta caur PayPal. Bet veiksmīgi tika sarunāts, ka atļāva pārsūtīt visu tur esošo naudu un kad ienāks, tad vnk jādzēš esošais account un jātaisa jauns.

Atbildēt | Iepriekšējais