Pesto ziemai
« previous entry | next entry »
Sep. 4., 2017 | 07:53 pm
posted by: kisswithafist in pajautaa
Sveiki, cibiņi,
padalieties, lūdzu, ar pieredzi, kā sagatavot pesto ziemai. Ļoti būtu vēlams bez saldēšanas, jo saldētava ir vairāk kā maziņa. Varbūt izdevīgāk ir mēģināt noturēt bazilika stādus dzīvus visu gadu un gatavot pēc vajadzības, nevis rudenī novākt un pārveidot par pesto? Paldies :)
padalieties, lūdzu, ar pieredzi, kā sagatavot pesto ziemai. Ļoti būtu vēlams bez saldēšanas, jo saldētava ir vairāk kā maziņa. Varbūt izdevīgāk ir mēģināt noturēt bazilika stādus dzīvus visu gadu un gatavot pēc vajadzības, nevis rudenī novākt un pārveidot par pesto? Paldies :)
from: aai
date: Sep. 4., 2017 - 10:52 pm
#
Ja vien runa nav par baigiem apjomiem, tad ieteiktu saldēt nevis visu gatavo pesto, bet tikai baziliku, kas sasmalcināts un kam pievienota eļļa (pačekot internetos) - ietaupīsi uz pārējo sastāvdaļu apjoma. Tiesa gan - neesmu no "atsaldētiem" pēc tam pesto gatavojis. Varbut garšo nebaudāmi.
Atbildēt
from: udensroze
date: Sep. 5., 2017 - 09:47 am
#
Atbildēt
from: coletya
date: Sep. 5., 2017 - 02:11 pm
#
Atbildēt
from: kaukau
date: Sep. 5., 2017 - 07:12 pm
#
Atbildēt